fbpx

Nattugle

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Clarion Collection Hotel Helma

Nå ser vi etter en nattugle, en som liker å være våken når andre sover. Du jobber en uke på og en uke av. Du er profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kolleger.  Din viktigste oppgave er å ta vare på både hotellet og gjestene våre i løpet av natten. Derfor er det viktig at du er selvstendig og trygg. 

En stor del av oppgaven din er å avslutte dagen som har vært og sørge for at hotellet er klar for en ny dag. Du går hjem fra vakten og vet at resepsjonen og lobbyen, og frokosten ser smashing ut!    

Du har ansvar for brannsikkerheten på hotellet i løpet av natten, i tillegg til både resepsjons- og baroppgaver, og det viktigste; ta godt vare på hotellets gjester – uten å gjespe! 

Opplysninger om stillingen ta kontakt med resepsjonssjef Lotte Christensen tlf: 48 86 13 98 

Føler du dette er en perfekt match, så send inn din søknad til:
dag.busch@choice.no  ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på høyre side.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.