fbpx

Maskinsjef – Ambulerende

Søknadsfrist: 28.10.2021
Arbeidsgiver: Torghatten Trafikkselskap

Torghatten Trafikkselskap AS har i dag ca. 120 dyktige medarbeidere som ivaretar driften av ferje- og hurtigbåtsamband i Ytre-Namdal, Sør- og Midtre Helgeland. Selskapet er eid av Torghatten AS som er et av landets største transportkonsern.

Vi søker ambulerende maskinsjef til våre ferje- og hurtigbåt samband i Ytre Namdalen og på Helgeland for fast ansettelse.

Maskinsjefen er ansvarlig for daglig og langsiktig vedlikehold av fartøyets maskineri og øvrig teknisk utstyr. Som øverste myndighet i maskinen rapporterer maskinsjefen til kaptein og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal sørge for at utført vedlikehold blir dokumentert tilfredsstillende i vedlikeholdssystemet. Videre ligger ansvaret i planlegging av vedlikehold sammen med øvrig besetning og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal gjøre selvstendige vurderinger og bestille forbruksmateriell, utstyr og tjenester. Aktiv deltakelse i planleggingen, utførelsen og ferdigstillelsen av verkstedopphold forventes.

Vi ser etter en maskinsjef som jobber godt selvstendig, men som også jobber godt i samarbeid med andre. En person som er faglig interessert, forstår verdien av god planlegging, og ikke minst god dialog med kolleger om bord og på land. Stillingen krever gjensidig fleksibilitet og samarbeid med administrasjon.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn- og pensjonsordninger. En spennende og variert arbeidshverdag, der du vil få tilegnet deg erfaringer fra ulike fartøy og samband.

Krav til stillingen:

  • Maskinsjef sertifikat (opptil 3000kw)
  • Gode datakunnskaper og god erfaring med bruk av vedlikeholdssystem. Torghatten Trafikkselskap AS bruker Premaster pro vedlikeholdssystem.
  • Oppgraderte sertifikater i henhold til STCW-konvensjonen av 1978.
  • Gyldig helseattest.
  • Passasjer og krisehåndtering
  • Høyspentkurs
  • Søkere med hurtigbåtkurs/kvalifikasjonsbevis kan bli prioritert.
  • Førerkort til bil er anbefalt.

Som medarbeider i Torghatten Trafikkselskap AS må man være bevisst på valget man gjør med å ønske å jobbe i rederiet, og hva det innebærer. Selskapets mål er å gi våre kunder en pålitelig og sikker transport gjennom høy kvalitet på våre skip og et høyt kompetansenivå. Vi skal etterleve rederiets verdigrunnlag og våre etiske retningslinjer.

Lokal tilhørighet vil prioriteres.

Tiltredelse: etter avtale
Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.