fbpx

Maskinarbeider/CNC-Operatør

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Testpartner AS

Testpartner er et av de mest erfarne laboratoriene i Norge på området destruktiv testing av metalliske materialer. Vi tester produktene fra flere produsenter av jern- og stålprodukter, og er en av Norges største aktører på destruktiv testing av sveiseprosedyrer i forbindelse med prosjekter i inn- og utland. For å utvikle våre tjenester og for å holde avdelingen i forkant av utviklingen, trenges dyktige fagpersoner. Til vårt materialtekniske verksted i Mo i Rana, har vi nå en ledig stilling som Maskinarbeider/CNC-operatør

Arbeidet vil i hovedsak bestå av:

· Mottak og uttak av prøver

· Maskinering

· Programmering og betjening av CNC-maskin

· Preparering av prøver

· Sveiseprosedyretesting

· Rapportering

Vi søker en medarbeider med fagbrev eller erfaring innen mekanisk industri. Erfaring med CNC-maskinering, Kran og Truckførerbevis er en fordel. Det er ønskelig at du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Du må kunne definere og planlegge din arbeidsdag i et miljø som iblant kan være hektisk.Det er viktig å være målbevisst, og søke løsninger til beste for kundene, samtidig som kravet til faglig og profesjonell integritet er ivaretatt. Det legges særlig vekt på personlige egenskaper som at du er initiativrik, selvstendig og har gode samarbeidsegenskaper.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.