fbpx

Lyst til å jobbe i landbruket, – og på Helgeland?!?

Søknadsfrist: 8.02.2021
Arbeidsgiver: Helgeland Landbrukstjenester SA

Vi søker etter avløser med arbeidssted i Alstahaug kommune, – ved de flotte Syv Søstre fjellene og landets vakreste kyst! Alstahaug har et aktivt landbruk og ligger fint til på Helgeland mellom fjorder og fjell. Gode muligheter for friluftsliv, jakt og fiske! Du vil få et variert arbeide innenfor husdyrhold og landbruk.

Det er 3 melkebruk og ett bruk med kjøttfe. Avløser skal gå i turnus 10 — 4 mellom disse gårdene, ca 25% stilling på hvert bruk.

Vi søker en som helst har agronomutdanning, og /eller relevant praksis. Må disponere egen bil og ha førerkort for traktor. Gode samarbeidsevner, pålitelig, selvstendig, være glad i å stelle med dyr og like fysisk arbeid er noe av de egenskapene vi vektlegger.

Arbeidet består av daglig fjøsstell og annet forefallende arbeid. Erfaring med traktor og maskinarbeid er en fordel. Vi er behjelpelig med bolig.

Vi kan tilby lønn etter avtale, god forsikrings/pensjonsordning og en spennende stilling med ordnede arbeidsforhold. Stillingen utlyses som vikariat, men det er muligheter for fast ansettelse!

Må beherske norsk eller englsk muntlig og skriftlig.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.