fbpx

Logistikk-koordinator

Søknadsfrist: 21.04.2021
Arbeidsgiver: Yara International

Vi i Yara er en del av et globalt nettverk, og samarbeider på en lønnsom og ansvarlig måte for å løse noen av verdens viktigste utfordringer – ressursknapphet, matmangel og miljøforandringer.

Om enheten

Yara Glomfjord er en viktig del av produksjonssystemet til Yara International ASA. Yara Glomfjord, som er en enhet i datterselskapet Yara Norge AS, er den nordligste mineralgjødselfabrikken i verden, og ligger innerst i Glomfjorden, 145 km sør for Bodø. Ved fabrikkanleggene våre framstilles salpetersyre og mineralgjødsel. Vi produserer over 700.000 tonn mineralgjødsel pr. år, og håndterer ca 500 båtanløp ved vårt kaianlegg.

Logistikkavdelingens fem medarbeidere (inkludert logistikksjef) har ansvar for utarbeidelse av produksjonsprogram, planlegge inntak av råstoffer-/hjelpestoffer, operativ planlegging av pakking og kai-aktiviteter, avrop emballasje til pakking, all transport samt oppfølging av kundeklager. Medarbeiderne har hovedansvar for ulike funksjoner, men det tilstrebes fleksibilitet med flytting av funksjoner i forhold til sesongsvingninger og fraværsoppdekking. Avdelingen jobber tett med mange fagmiljøer i Yara, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Miljøet fremstår som hektisk og spennende, hvor ingen dager er like.

For å dekke opp for fremtidig pensjonsavgang, søker vi nå etter logistikk-koordinator. Stillingen rapporterer til Logistikksjef.

Ansvar

  • Markedskoordinator; planlegging og klargjøring av leveranser, (norsk marked og eksport)
  • Avrop transport i eget system, inkl. fortolling ved eksport-/import
  • Behandle faktura-system, vare- og transportdokumenter
  • Planlegge/avrope emballasje
  • Bistå og være back up for andre funksjoner i avdelingen ved behov

Profil

  • BSc (logistikk/økonomi, kjemi)
  • Relevant erfaring vil være en fordel
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne, også på engelsk
  • Søkere må beherske norsk (eller annet skandinavisk språk) flytende

Tilleggsinformasjon

Vi ønsker ikke kontakt med rekruttering og/eller annonseringsbyrå.

Kontaktinformasjon

Stein Henriksen, Logistics Manager, +47 909 22 351
May-Eli Nygård Johnsen, HR Business Partner, +47 908 74 933

Søknadsfrist
21.04.2021

Kunnskap vokser gjennom forskjeller
Yara er opptatt av å skape et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø og er stolt av å være en arbeidsgiver som fokuserer på like muligheter i arbeidslivet. Vi mener at det å fokusere på likestilling og mangfold (D&I) ikke bare er det rette, men også det smarte å gjøre. For å oppnå dette har Yara fast forankret mangfold og inkludering i vår bedriftsstrategi og har mer enn 400 ambassadører over hele verden involvert i et mangfold og inkluderingsnettverk.

Søk på stillingen ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på høyre side.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.