fbpx

Liker du jakt og motor? (BPA)

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Medvind Assistanse As Avd Narvik

Medvind Assistanse søker nye mannlige BPA-assistenter i Meløy kommune

En god BPA-assistent skal fungere som forlengede ben og armer — og dermed bistå arbeidsleder i å leve sitt liv, slik han vil.

Vi ser fortrinnsvis etter deg som kan mekke bil eller er villig til å lære. Du er også glad i å kjøre bil og kan steike bacon. Det er selvfølgelig hensiktsmessig om du ellers er ok på annen matlaging også. I tillegg er det viktig at du er fleksibel og at du ikke reiser til Sibir i 5 mnd. av året. Om du blir med i skauen på jakt er det absolutt et fortrinn.

Du må ha humor, takhøyde og tåle en spøk. Ergo; du er ikke den som tar deg selv så høytidelig, men er likevel pliktoppfyllende og lojal.

Det framsettes krav om plettfri vandel og politiattest må være på plass før eventuell oppstart. Det er ingen krav om formell utdanning når en skal jobbe som BPA-assistent. Vi ser alltid etter en god match mellom arbeidsleder og assistent. Personlig egnethet vektlegges.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.