fbpx

Lege i spesialisering fysikalsk medisin og rehabilitering

Søknadsfrist: 22.08.2021
Arbeidsgiver: Medisinske leger Sandnessjøen, Helgelandssykehuset HF

Org. nr: 974795477 Stillingsident: 4413568036 Presentasjon av stillingen:

Vi søker Lege i Spesialisering til fast stilling som LIS.2/3 ved seksjon for fysikalsk medisin og rehabilitering ved Helgelandssykehuset Sandnessjøen. Sykehuset er per i dag godkjent som utdanningsinstitusjon for spesialiteten Fysikalsk medisin og rehabilitering.

Den rehabiliteringsmedisinske sengeposten behandler hovedsakelig pasienter med nevrologiske tilstander. Oppholdene kan være både i form av primærrehabilitering og vurderingsopphold. Etter oppholdet kan pasientene bli fulgt opp poliklinisk eller ved avdelingens ambulante rehabiliteringsteam (ART). Ambulant rehabiliteringsteam skal koordinere og sikre pasientenes overgang fra spesialisthelsetjenesten til primærhelsetjenesten. Avdelingen har også tre måneders kontroll av pasienter som har vært innlagt ved medisinsk avdeling grunnet hjerneslag.

Den polikliniske avdelingen består av Helse-I-Arbeid-senter, tverrfaglig avklaringspoliklinikk og fysikalsk medisinsk poliklinikk for diagnostikk og behandling av henviste pasienter. Poliklinikken arrangerer egne rehabiliteringsopphold som en del av oppfølgingen. Poliklinikken administrerer også sykehusets kliniske servicefunksjoner og lysbehandling av pasienter med hudsykdommer.

Seksjonen har 4 overlegestillinger og 1 LIS.2/3-stilling for spesialiteten fysikalsk medisin og rehabilitering. Arbeidstid er 40 timer pr. uke. Det er ikke vaktberedskap. Det henvises til Helgelandssykehusets HF sine hjemmesider for flere opplysninger om organiseringen av spesialistutdanningen. Arbeidet foregår i tverrfaglige team sammen med fysioterapeuter, ergoterapeuter, sosionomer, logoped, pleiepersonell og klinisk ernæringsfysiolog.
Helgelandssykehuset Sandnessjøen har til sammen ca. 350 ansatte. Vi har meget bred, god og stabil spesialistdekning. Miljøet er preget av en åpen tone, flat organisering, samarbeid mellom avdelingene og faglig entusiasme.

Sandnessjøen ligger ute på Helgelandskysten, ved foten av fjellkjeden De syv søstre. Sandnessjøen er trafikknutepunkt for ytre Helgeland og har daglig hurtigruteanløp og er utgangspunkt for hurtigbåter med mange destinasjoner, samt buss til jernbane. Fra flyplassen rett utenfor byen går daglige flygninger til og fra Oslo, Trondheim og Bodø.

Dine arbeidsoppgaver

 • Tverrfaglig vurdering, utredning og rehabilitering
 • Klinisk arbeid i døgnpost og poliklinikk
 • Delta i faglig utviklingsarbeid og tjenesteutvikling
 • Delta i avdelingens øvrige drift
 • Bidra til utarbeidelse og oppdateringer av avdelingens rutiner og prosedyrer

Dine kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Godkjent norsk turnustjeneste/LIS1
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig godt

Personlige egenskaper vi ser etter hos deg

 • Du samarbeider godt med pasienter og øvrig personale
 • Du er strukturert, fleksibel og løsningsorientert
 • Du har stor faglig interesse og engasjement

Vi tilbyr

 • Tilrettelegging for personlig og faglig videreutvikling
 • Hjelp til å skaffe bolig og barnehageplass
 • Gode kurs- og permisjonsforhold
 • En fritid i naturskjønne omgivelser
 • Avdelingen har bredt sammensatt og høy faglig kompetanse
 • Det er et godt arbeidsklima både innad i avdelingen og i sykehuset generelt

Kontaktinformasjon

Monica Storkjørren, Overlege, 45414318

Arbeidssted

Prestmarkveien 1
8800 Sandnessjøen

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helgelandssykehuset HF

Referansenr.:4413568036
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 22.08.2021

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.