fbpx

Ledig stilling som kirkeverge/daglig leder i Bindal

Søknadsfrist: 2.11.2020
Arbeidsgiver: Bindal Sokn

KIRKEVERGE/DAGLIG LEDER I BINDAL SØKES

Bindal kommune er en kommune på Sør-Helgeland med vel 1400 innbyggere.

Staben i kirka består av kirkeverge, organist, kirketjener/kirkegårdsarbeider og sogneprest. Staben er liten og har et positivt og godt arbeidsmiljø, hvor samarbeid er viktig. Bindal har ett sokn, med 2 kirker og 6 gravplasser. Kirkevergens kontor er på rådhuset på Terråk.

Vi søker en kirkeverge/daglig leder i 100 % stilling med kompetanse, ferdigheter og engasjement til å lede og videreutvikle en synlig folkekirke i Bindal. Tiltredelse til stillinga etter avtale men gjerne 15.mars 2021.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver til kirkevergen:– Saksbehandler for menighetsrådet og kirkelig fellesråd – Ivareta arbeidsgiveransvaret, og lede og motivere de ansatte – Ansvar for plan-, budsjett- og økonomiarbeidet – Sørge for god forvaltning av kirker og kirkegårder – Daglig leder for kirkekontoret – Redaktør for menighetsbladet – Sekretær for presten, fellesrådet, og andre råd og utvalg

Krav til søker– Utdanning på høgskole-/universitetsnivå. Relevant praksis kan kompensere for manglende utdanning. – Kompetanse innen administrasjon, ledelse, personalarbeid og økonomi – Gode samarbeidsevner, og evne til å inspirere og motivere medarbeidere – Medlemskap i Den norske Kirke

Vi tilbyr:– Lønn etter avtale – Pensjonsordning i KLP – Relevant opplæring – Særlig uavhengig stilling – Tiltredelse etter avtale, men gjerne 15.mars 2021.

Stillingen krever selvstendighet og god evne til kommunikasjon. Personlig egnethet vil bli tillagt betydelig vekt. Krav om tilfredsstillende politiattest.

6 mnd prøvetid.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til fellesrådets leder, Jens Christian Berg, tlf 95831160, eller kirkeverge Lise Skarstad, tlf. 97592135

Søknad med CV sendes til kirkevergen@bindal.kommune.no innen 2.november 2020. Attester og referanser må kunne legges fram etter nærmere forespørsel.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.