fbpx

Ledig stilling – Helse og velferd – Helsesekretær

Søknadsfrist: 1.11.2020
Arbeidsgiver: Hemnes kommune

100% fast – f.o.m d.d.

Arbeidsoppgaver. – laboratoriearbeid – blodprøver, EKG,spirometri etc. – pasienthåndtering – besvare henvendelser på telefon og SMS/epost – skiftestue – administrative oppgaver.

Kvalifikasjonskrav: – autorisert helsesekretær, men andre med relevant utdanning kan søke. – gode norskkunnskaper (muntlig og skriftlig).

Vi ønsker også: – at du er pliktoppfyllende – ansvarsfull – serviceinnstilt og seriøs – erfaring fra legekontor/spesialisthelsetjenesten – erfaring med et eller flere journalsystemer (Infodoc, CGM, System X) – ansvar for egenutvikling ved å søke veiledning og informasjon og videreutvikle dine evner og kunnskap – medansvar for å videreutvikle tjenesten.

Personlig egenskaper: Du har en god utstråling, er utadvendt og positiv. Samtidig jobber du målrettet og systematisk for å nå målene du setter deg. Du jobber effektivt og selvstendig, samtidig som du trives med samarbeid i team. Det settes i tillegg krav til gode datakunnskaper og evne til å jobbe systematisk med fokus på nøyaktighet og kvalitetsikring. Du liker å ta iniativ og ansvar i en hektisk arbeidshverdag.

Tilsettings- og lønnsvilkår: – tilsetting på gjeldende vilkår – medlemskap i KLP – politiattest

Attester på praksis og utdanning tas med til intervju Søknad sendes: Elektronisk via kommunens hjemmeside www.hemnes.kommune.no

Ihht. off.lovens §25-andre ledd gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlisten.

Søknadsfrist 01.11.2020 Utlyst dato 12.10.2020 Vårref 2047 Kontaktperson Siv Bårdsen, Enhetsleder, mobil: 41310037, SIV.BARDSEN@HEMNES.KOMMUNE.NO Pia Kristin Villmones, teamleder, mobil: 41265849, piakristin.villmones@hemnes.kommune.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.