fbpx

Ledig 100% fast stilling som rektor ved Finneidfjord skole

Søknadsfrist: 2020-04-17
Arbeidsgiver: Finneidfjord Skole

Finneidfjord skole er en 1-7-skole med 38 elever. Rektor er skolens øverste leder og er også leder for Finneidfjord SFO. Skolen har 25% merkantil ressurs. Finneidfjord skole har et flott nærområde med praktfull natur i umiddelbar nærhet. Denne er velegnet til å drive fysisk aktivitet og undervisning i. Skolen er også godkjent som Helsefremmende skole. Kommunen satser på barn og unge og jobber med et stort prosjekt som heter God oppvekst i Hemnes. Skolene i kommunen er også med i et prosjekt, BRY DEG! (Læringsmiljøsenteret i Stavanger). Finneidfjord skole har også en egen strategisk plan med egne satsingsområder, i denne perioden er det et sterkere fokus læringsmiljø/klasseledelse.

Arbeidsoppgaver tillagt stillingen:

  • Pedagogisk og administrativ ledelse – Personalledelse – Samarbeid skole – hjem – Skoleutvikling og systemarbeid (kontinuerlig forbedring) – Drift og forvaltning Rektor har en undervisningsplikt på 40 %.

Kvalifikasjonsvilkår: – Relevant pedagogisk kompetanse (30 stp. Norsk, engelsk og / eller matematikk) – Relevant erfaring med skoleledelse – relasjonsledelse – Utdanning i skoleledelse. Dersom utdannelse mangler må søker være villig til å påta seg dette. – Vilje og evne til å bidra i kommunens overordnede skoleutvikling – Kunnskap om budsjett, økonomistyring, IKT og personalledelse – Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner – Vi vektlegger personlig egenskaper i rekrutteringsprosessen. Som rektor ved Finneidfjord skole er du en del av Enhetsleder skole sitt lederteam. Lederteamet jobber bl.a. med å nå de mål som skoleeier har skissert ned i strategisk plan for skolene (Læringslyst og kvalitet 2014-2022)

Tilsettings- og lønnsvilkår: – Lønn og arbeidstid etter gjeldende avtaleverk – Medlemskap i Statens pensjonskasse (SPK) – Politiattest

Kommunen tilbyr også boligtilskudd for nyetablerte i Hemnes kommune se vår hjemmeside (https://www.hemnes.kommune.no/etableringstilskudd.523214.no.html)

Søknad sendes: Elektronisk via kommunens hjemmeside www.hemnes.kommune.no

I h.h.t. off.loven § 25-andre ledd gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om søkerne har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista.

Søknadsfrist 17.04.2020 Vårref 2012

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.