fbpx

Leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt

Søknadsfrist: 25.04.2021
Arbeidsgiver: Mo Industripark AS (MIP)

Om stillingen

Som leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt i MIP vil du arbeide både for selskapet og sammen med industrien i en av de mest spennende industriregionene i Norge.

Hovedarbeidsområder er:

  • Strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid på flere flater
  • Nærings- og industripolitikk
  • Nettverksbygging lokalt, regionalt, nasjonalt og delvis internasjonalt
  • Beredskaps- og krisekommunikasjon
  • Selskapets representant i ulike prosjekter/initiativer/arrangementer
  • Personal og budsjettansvar
  • Delta i konsernets ledergruppe
  • Tilrettelegge og gjennomføre ulike besøk til Mo Industripark
  • Prosjektutvikling og prosjektledelse

Personlig profil

Vi søker en person med arbeidskapasitet som er strategisk, handlekraftig, strukturert og utviklingsorientert. Du er selvdrevet og systematisk, kreativ og flink til å kommunisere og bygge nettverk. Du trives med å jobbe på tvers av ulike sektorer med industrirelaterte spørsmål og samtidig evner å ha god oversikt over pågående prosesser. Du trivs med å være en lagspiller, men er komfortabel med å drive frem initiativ på egenhånd. Du må være synlig, ha god forretningsmessig forståelse samt tenke helhetlig og langsiktig, samtidig som du tar utfordringer på strak arm. 

Ønsket bakgrunn

Søkere må ha relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå (master), og ledererfaring vil være en fordel. Lang relevant erfaring kan kompensere for formelt utdanningskrav. Det er en fordel om du er godt kjent med bruk av kamera og verktøy som indesign og photoshop samt erfaring og kunnskap i bruk av SoMe. Erfaring fra arbeid med nærings- og industripolitikk samt kommunikasjons- og informasjonsarbeid er ønskelig. Nettverk nasjonalt og internasjonalt er en fordel. Søker må beherske både norsk og engelsk skriftlig og muntlig. 

Vi tilbyr

Arbeidssted er Mo i Rana.
 

Vi tilbyr en svært spennende jobb i et industrikonsern i vekst og utvikling samt konkurransedyktige betingelser og pensjonsordninger.

Spørsmål: For spørsmål om stillingen, kontakt administrerende direktør Arve Ulriksen på telefon 950 30 319, eller Harriet Havdal i Essensi AS på telefon 477 53 589.  

Søknad med CV sendes elektronisk innen 25. april via www.essensi.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt og i tråd med GDPR. 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.