fbpx

Lærlingeplasser Omsorg og mestring

Søknadsfrist: 30.06.2021
Arbeidsgiver: Alstahaug kommune

5 Lærlingestillinger i Omsorg og mestring

Har du lyst til å bidra til at medmennesker kan mestre livet lengre, skape trygghet og gi av din omsorg når behovet er der?

Vi ser etter lærlinger innen helsefag som vil utvikle sin kompetanse til å legge til rette for en aldersvennlig kommune og være med på å finne nye og innovative løsninger på utfordringer knyttet til aktivitet og fellesskap, ernæring, helsehjelp og samhandling mellom ulike tjenester.

Alstahaug kommune har investert mye i å utvikle en digital helsetjeneste med formål om en bedre tjeneste for tjenestemottaker. Den digitale satsingen gjør blant annet at du og dine kollegaer lettere kan gi en fremtidsrettet, relevant og tilpasset helsetjeneste med hensyn til tjenestemottakerens behov.

Vi ser etter lærlinger innen helsefag med gode holdninger i møte med mennesker hvor fokus er mestring. Du er kreativ og lærevillig, har gode samarbeidsevner. Du bidrar til et godt arbeidsmiljø, og med ditt engasjement og interesse for faget bidrar du til faglige diskusjoner og kontinuerlig utvikling av tjenesten hvor tjenestemottaker alltid er i fokus.

Vi kan tilby spennende lærlingeplasser i sykehjem og heldøgns bemannet omsorgsbolig Åsheim terrasse.
Stillingen innebærer turnusarbeid og har oppstart 01.09.21."

Andre opplysninger

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.
Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

Søknadsprosedyre

Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk via:
Evt. vedlegg til søknad må være i PDF format.
Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til kommunen.
Interne søkere bes bruke samme e-post som er registrert i lønnssystemet.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.