fbpx

Kvalitetsrådgiver, HR- og organisasjonsavdelingen (2021/208)

Søknadsfrist: 24.05.2021
Arbeidsgiver: Rana kommune HR-avdelingen

Org.nr.:872 418 032 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Om Rana kommune
Rana som kommune og regionsenter står overfor store endringer i årene som kommer. Polarsirkelen Lufthavn er ikke lenger en drøm, Campus Helgeland er realisert og industrien i Rana viser verden et bilde på det grønne skiftet.

Kommunen og regionen samlet har et bredt sammensatt næringsliv. Rana regionen representerer et stort mangfold av mennesker, muligheter og unike kvaliteter.

Rana kommune representerer mange fortrinn og muligheter. Vekst og attraktivitet bygger først og fremst på en stolt industri -historie og omstillingsevne. Rana er også nasjonalparkkommune, landbrukskommune, reindriftskommune, grottekommune og har et bredt spekter av unike natur- og festival opplevelser året rundt. Vi har snørike vintrer, høye og lave fjell, fjorder, elver og nærhet til Helgelandskysten.

HR- og organisasjonsavdelingen har ledig

 • 100% fast stilling som kvalitetsrådgiver for snarlig tiltredelse.

Stillingens formål
Vi søker en Kvalitetsrådgiver som har lyst på ansvar og utviklingsmuligheter. HR- og organisasjonsavdelingen er i endring. Det er ikke bare forvaltning, men et mønster av planlagte aktiviteter som skal fremme utvikling og god kvalitet for at organisasjonen skal nå sine mål.

HR- og organisasjonsavdelingen skal bidra til at kommunen har kvalitet, tillit og troverdighet gjennom å kvalitetssikre at kommunen jobber i tråd med gjeldende regelverk, retningslinjer og beslutninger som til enhver tid gjelder for organisasjonen. God kvalitet og system for internkontroll skal prege den daglige driften.

Vi ser etter deg som liker å bli utfordret både faglig og personlig. Du har solid erfaring fra kvalitetsarbeid, gjerne som rådgiver.
Som kvalitetsrådgiver hos oss blir du en del av et tverrfaglig team som har ansvar for å bidra til gode og sikre tjenester. Dette innebærer både planlegging, gjennomføring og koordinering av kvalitet- og forbedringsarbeid samt ha oversikt over hvordan dette følges opp på alle nivå i organisasjonen.

Arbeidsoppgaver:
• Rådgivende rolle overfor ledere, medarbeidere og prosjekter med å ha «orden i eget hus» gjennom å bidra til aktivt bruk av kommunens kvalitetssystem

 • Eksempel: Beredskap, personvern, HMS.
  • Kompetanseutvikling, kurs og opplæring
  • Oppfølging av avvik- og forbedringsmeldinger, utarbeide og vedlikeholde rutiner samt utarbeide rapporter og statistikk som kunnskapsgrunnlag for ledere på ulike nivå
  • Delta i planlegging og gjennomføring av virksomhetstilsyn, samt oppfølging av tilsyn i regi av bla. Arbeidstilsynet, Statsforvalteren og kommunerevisjon
  • Internrevisjon
  • Funksjonen er under utvikling og andre oppgaver kan tilkomme stillingen

Kvalifikasjonskrav:
• Relevant mastergrad eller utdanning på tilsvarende akademisk nivå. Annen utdanning og lang relevant erfaring med god resultatoppnåelse vil etter vurdering kunne kompensere for manglende formell utdanning utover bachelorgrad eller utdanning på tilsvarende nivå.
• Minst 2-års relevant arbeidserfaring med internkontroll eller internrevisjon fra større virksomheter.
• God kjennskap til regelverk, standarder og beste praksis innen internkontroll
• Kjennskap til lover og regler for personvern og HMS
• Erfaring fra veiledning, opplæring og pådriverrolle

Ønsket kvalifikasjoner:
• Erfaring fra internkontroll innenfor HMS, kvalitet og personvern er ønskelig
• Kjennskap til digitale styringsverktøy/kvalitetssystem er en fordel
• Det er ønskelig med formell kompetanse innen kvalitetsledelse

Personlige egenskaper:
• Vi ser etter en ansvarsbevisst, strukturert og selvstendig medarbeider med gode relasjonelle ferdigheter som samarbeider godt og trives med teamarbeid.
• Du er helhetsorientert samtidig som du evner å gå ned i detaljer
• Arbeidsoppgavene krever at du har stor arbeidskapasitet og at du forholder deg til tidsfrister.
• Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr:
Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten til stillingen, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Rana kommune er en åpen og inkluderende hvor alle søkere blir vurdert likeverdig. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn og arbeidserfaring til å søke jobb hos oss.

To referanser må oppgis. Aktuelle søkere blir innkalt til intervju.

Stillingskode og lønn fastsettes på grunnlag av utdanning, lønnsansiennitet og intern lønnsstruktur. Lønnsansiennitet beregnes ut fra vitnemål og attester, som legges ved søknaden. Det gis tillegg for relevant tilleggs-/videreutdanning.
Vitnemål og attester må legges ved i søknaden. Vitnemål fra utenlandske høyskoler/universiteter må være NOKUT-godkjent.

Rana kommune praktiserer mer offentlighet. I henhold til Offentlighetsloven §25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker ber om anonymitet.

Flytteutgifter kan dekkes etter eget reglement. Kommunen disponerer noen øremerkede barnehageplasser.

Spørsmål knyttet til stillingen og ansettelsesprosessen kan rettes til:
Torstein Bergene, Konstituert HR-sjef. Tlf.: 48 10 04 50 eller e-post: Torstein.Bergene@rana.kommune.no

Søknad skal sendes via elektronisk søknadsskjema, se link på denne side.

Søknadsfrist: 24.05.2021

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Torstein Bergene, Mobil +47 48100450, Epost: torstein.bergene@rana.kommune.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.