fbpx

Kurs & konferansevert

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Fru Haugans Hotel As

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

Vår tidligere kurs og konferansevert søker nye utfordringer og derfor leter vi etter en ny kollega. Som Kurs- og konferansevert har du ansvaret for tilrettelegging og klargjøring av møtelokaler for små og store møter. Under møter og konferanser vil det være behov for servering av pausemat, rydding og vasking. Du har også ansvar for å hente inn nødvendige opplysninger i forkant av møtet som møteagenda, bordoppsett, faktura-/betalingsopplysninger og annet relevant.

I tillegg til å være godt vertskap for våre gjester, vil arbeidsdagen også bestå av; oppfølging av bestillinger på e-post eller telefon, kundeoppfølging og salgsarbeid i perioder med mindre aktivitet.

Vi kan tilby deg:

  • Utfordrende ansvarsområder og arbeidsoppgaver

· Godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer

· Fri telefon

· Pensjonsordning

Personlige egenskaper:

  • God relasjonsbygger, sosial, tillitvekkende og kundeorientert
  • Fleksibel – du må like å ta initiativ og nye utfordringer på kort varsel
  • Selvstendig og strukturert
  • Trigges av gode prestasjoner og trives med utgående aktiviteter
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Hva vi forventer av deg?

Du har fagbrev eller høyere utdanning innen hotell eller reiseliv (ikke et krav), eller relevant erfaring fra tidligere jobber. Du er fleksibel og initiativrik, samt trives i et hektisk arbeidsmiljø. Du er nytenkende og har god systemforståelse og behersker digitale verktøy som Teams, Zoom, GoToMeeting, mm. I tillegg har du en utpreget serviceholdning, yter det lille ekstra og kan identifisere deg med våre verdier: Gjestfri, Personlig, Profesjonell, Kvalitetsbevisst.

Som medarbeider på Fru Haugans Hotel liker du å omgås mennesker og yte service. Du stiller opp og støtter der det er behov.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg!

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.