fbpx

Kule folk søkes til meningsfull jobb på vakre Helgelandskysten

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Medvind Assistanse As Avd Narvik

Medvind Assistanse er i vekst og trenger flere gode BPA-assistenter. Nå søker vi etter assistenter til en ung kvinne. Vi søker både etter deg som ønsker å utdanne deg innen helsefag, samt ferdigutdannede sykepleiere som vil kunne jobbe turnus i Nesna-område, men personlig egnethet veier mest, så helsefaglig bakgrunn er egentlig ikke nødvendig.

Det vil være mulighet for både faste- og tilkallingsstillinger fra 20-100%, dette etter avtale. Her er det mange muligheter for å få en stillingsstørrelse som passer akkurat deg!

Turnusen kan legges opp slik at man kan jobbe mye over noen uker og ha flere uker fri. Det er også bomuligheter på stedet som er dekt av arbeidsgiver. Dette er en ideell stilling dersom du har mulighet til å ta Kystekspressen til Nesna.

Om stillingen:

Jeg er en ung kvinne med en muskelsykdom. Mitt assistansebehov er ganske omfattende og jeg trenger assistanse til de fleste daglige gjøremål og i mange av livets situasjoner. Jeg brenner for miljøet, naturen og dyrevelferd. Mitt ønske om å leve et grønt liv gjennomsyrer og påvirker nesten alt jeg gjør. Jeg elsker dyr og har selv en hund og seks kaniner. Jeg har en relativt aktiv hverdag og blir rastløs av å ikke ha noe å gjøre.

Jeg søker primært etter kvinnelige assistenter som vil være mine ekstra armer og bein for å hjelpe meg å leve det livet jeg vil leve, men menn vurderes også. Jeg ønsker et godt og stabilt team rundt meg, derfor er det svært aktuelt om du kunne tenke deg å flytte til vakre Helgelandskysten.

Arbeidstedet er primært der jeg bor, og andre steder jeg oppholder meg. Jeg oppholder meg mye på Mo i Rana, så om du bor i nærheten kan denne stillingen være midt i blinken for deg!

Hos oss får du:

  • Mulighet til å dekke praksistiden din som student
  • Hjelp til å finne bolig/benytte assistentbolig
  • Konkurransedyktige betingelser, rask og effektiv oppstart
  • Personlig oppfølging
  • Muligheten til å utforske vakre Helgelandskysten fantastiske naturopplevelser

Arbeidssted: Helgelandskysten

Formelle krav: Førerkort klasse B og plettfri vandel.

Andre krav: Positiv innstilling, god samarbeidspartner, trygg og selvstendig, høy arbeidsmoral, glad i dyr og natur.

Lønn: Vi har tariff. Les mer på vår nettside: https://www.medvindassistanse.no/assistenter/

Arbeidsgiver: Medvind Assistanse AS

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.