fbpx

Kommunalsjef oppvekst

Søknadsfrist: 10.10.2021
Arbeidsgiver: Oppvekst

Meløy kommune gjør noe unikt;
Vi opprettholder bygdeskolene og barnehager – og fokuserer på kvalitet! Dette mener vi må være en drømmejobb for riktige kandidat.

Meløy kommune søker en oppvekstfaglig sterk kandidat som brenner for utvikling av kvalitet i hele tjenesteområdet til oppvekst. Det er en forutsetning at du har ledererfaring og motiveres av å utføre tydelig og engasjert ledelse.

Vårt mål er å fortsette å bygge sterke lokalsamfunn og skape en attraktiv kommune der vi løfter barn og unge frem sammen. Hovedoppgaven din vil din vil være å sikre videre kvalitetsutvikling av vårt tilbud til barn og unge gjennom mulighetstenkning, teknologiutnyttelse og bruk av nye arbeids- og samarbeidsformer.

Vil du vite mer og søke på stillingen, trykk her
Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.