fbpx

Helsesekretær

Søknadsfrist: 26.10.2021
Arbeidsgiver: Helsetjenesten, Lurøy kommune

Org. nr: – Stillingsident: 4437515256 Presentasjon av stillingen:
Ved legetjenesten i Lurøy Kommune er det ledig en 50% fast stilling + 30% engasjement i 6 mnd, samlet sett 80% som helsesekretær. Legetjenesten er desentralisert og har kontor på Sleneset, Lovund, Bratland og Onøy. Stillingen har i hovedsak kontor på Onøy hvor det er 2 legedager, men den som tiltrer må ved behov være villig til å betjene de øvrige legekontorene.

Arbeidsoppgaver

  • Resepsjon/ ekspedisjonstjeneste
  • Telefon håndtering
  • Helserespons
  • Journalføring
  • Laboratoriearbeid som er mye variert
  • Koronatesting og smittesporing
  • Betjene og vedlikeholde medisinsk utstyr
  • Varebestilling
  • Post/ Arkivering
  • Kvalitetssikring av laboratorietjenester (Noklus)

Kvalifikasjoner

Vi søker etter en person som er utdannet helsesekretær, men søkere med utdanning som medisinsk sekretær og som har erfaring fra lignende arbeid kan også søke

Personlige egenskaper

Vi søker en utadvendt, engasjert, selvstendig og serviceinnstilt medarbeider med godt humør og gode samarbeidsevner. God evne til selvstendighet er viktig. Ansvarsfull og stabil. Du må trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø, være fleksibel og ansvarsbevisst. Gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig er en forutsetning. Du bør ha erfaring fra laboratorie- og journalarbeid, gode IT- kunnskaper og trives med pasientkontakt. Vi benytter CGM som journalsystem. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i et hyggelig men lite arbeidsmiljø. Med at kontorene er desentralisert så er leger og andre kollegaer også på de andre øyene. Vi satser på fagutvikling av legesekretærer og nødvendig opplæring vil bli gitt.

Kontaktinformasjon

Monica Thomassen, Teamleder helsetjenesten, 95276717, monica.thomassen@luroy.kommune.no

Arbeidssted

Onøyveien 14
8766 Lurøy

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Lurøy kommune

Referansenr.:4437515256
Stillingsprosent: 50, 30%
Fast, Engasjement
Søknadsfrist: 26.10.2021

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.