fbpx

Helsesekretær Dønna legekontor

Søknadsfrist: 22.10.2021
Arbeidsgiver: Dønna kommune Helse- og omsorg

HELSESEKRETÆR 100% STILLING DØNNA LEGEKONTOR

 

Arbeidsoppgaver:

Laboratoriearbeid, assistering av legene, skranke/sentralbordtjenester, regnskap og annet forefallende arbeid.

Krav til kompetanse:

Utdannelse som helsesekretær. Det vektlegges søkere med kjennskap til cgm jorunalsystem samt praksis fra legekontor. Egnethet for stillingen vektlegges. Andre med helsefaglig utdanning kan også søke.

Andre opplysninger:

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning. Det er utarbeidet stillings-/arbeidsbeskrivelse for stillingen.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jfr offentleglova par. 3 jfr par. 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.