fbpx

Godt betalt innleieoppdrag for psykologspesialist

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Speare AS

På vegne av Habiliteringsavdelingen, Helgelandssykehuset HF, søker vi etter psykologspesialist eller erfaren psykolog med kompetanse på nevropsykologisk utredning (intellektuell funksjonsnedsetting, ADHD, autismespektrum), samt barnehabilitering.

Arbeidssted kan være i Mosjøen, Sandnessjøen eller på Mo i Rana, da alle tjenestesteder er underlagt Habiliteringsavdelingen.

Det er behov i vikariat fra 01.07.21 og ut året 2021, med mulighet for forlengelse.

Stillingen krever relevant erfaring fra klinisk arbeid med barn- og unge, samt erfaring fra utredning og behandling av utviklingsforstyrrelser som ADHD, Aspergers syndrom og Tourettes syndrom. Det er en stor fordel med erfaring fra arbeid med tilrettelegging og veiledning i familier og skoler. Det er også en fordel at du kan DIPS.

Erfaren psykolog uten spesialistkompetanse som kan dokumentere kravene over kan søke, på lik linje med spesialister i barne- og ungdomspsykologi, samt nevropsykologi.

Da dette er et vikariat med stor grad mulighet for selvstendighet og fri stilling, samt at det ikke kan gis løfte om forlengelse eller fast stilling etter vikariatet, tilbys ca 1,5 x ordinær tarifflønn, samt dekket bolig, ved fulltidstilling.

Ved deltidsstilling som innebærer pendling tilbys ca 1,3 x ordinær tarifflønn samt dekket bolig.

Send CV umiddelbart til speare@speare.no om dette er av interesse for deg slik at vi kan tilby stilling innen utgangen av

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.