fbpx

Forretningsutviklere

Søknadsfrist: 23.08.2021
Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene

Om stillingen

Vi søker etter to forretningsutviklere som skal se på mulighetene som finnes ved å jobbe tett på aktører innenfor offentlig og privat sektor. En av dine oppgaver blir å følge spenstige tanker og visjoner, til konkrete tiltak som kan gi vekst for Brønnøysundregistrene og økt samfunnsverdi. Du vil blant annet jobbe med aktiviteter innenfor innovasjonsarbeid og styrke denne satsingen. Arbeidet innebærer også ha å ha oversikt over interessenter og følge dem opp systematisk.

Du får også ansvar for å drive frem initiativer og prosjekter, spesielt innenfor OPS arbeidet (Offentlig privat sektorutvikling) og søke etter nye samarbeidspartnere for nye tiltak.

Vi ser etter deg som er resultatdrevet og har sterk gjennomføringskraft. Du evner å trekke ut essensen fra behov hos de ulike aktører, se trender i markedet og få til konkrete løsninger og retningsvalg. Du evner å skape engasjement, knytte relasjoner og få folk på tvers av egen og andre organisasjoner med deg. 

Arbeidssted for den ene stillingen er Brønnøysund, for den andre stillingen kan arbeidssted ved vårt kontor i Oslo vurderes.

Kvalifikasjoner

Du må ha

 • 3-5 års høyere relevant utdanning innenfor forretningsutvikling, innovasjon, prosessledelse eller andre relevante fagområder fra universitet eller høyskole. Relevant erfaring eller spesialkompetanse kan kompensere for noe av utdanningskravet
 • god forretningsforståelse, gjerne erfaring fra andre virksomheter og konsulentbransjen
 • god kjennskap til offentlig og privat sektor
 • erfaring og kunne vise til prosjekter og tiltak innenfor forretningsutvikling med gode resultat

Det er fint om du også har

 • kunnskap, forståelse og interesse for data sin rolle som verdiskaper
 • erfaring med tverretatlig eller tverrsektorielt samarbeid
 • erfaring fra internasjonalt/nordisk arbeid innenfor forretningsutvikling

Personlige egenskaper

 • du er både selvstendig og samarbeidsorientert, og kan bygge faglige- og profesjonelle nettverk
 • du har evne til stor grad av personlig initiativ og faglig selvstendighet
 • du er strukturert, systematisk, og en ferdigstiller
 • du er løsnings- og fremtidsorientert og pådriver til innovative løsninger
 • du har evne til å kommunisere med både fag og ledelse og har god formidlingsevne på norsk

Vi tilbyr

 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • jobbe i samspillet mellom forretning og teknologi
 • stor grad av påvirknings- og medvirkningsmuligheter i egen arbeidsdag
 • gode muligheter for kompetanseheving og faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • mulighet for trening i arbeidstid, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler fra høsten 2021
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

Stillingen er lønnet som seniorrådgiver med årslønn fra kr 604 700 – 873 400, avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du er spesielt godt kvalifisert, kan vi vurdere høyere lønn. Prøvetiden er seks måneder.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser.

For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT. 

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med Jan Erik Nerdal, tlf  450 28 930, jen@brreg.no.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.