fbpx

For sommeren 2021 søker vi en selvstendig og erfaren kokk

Søknadsfrist: 26.04.2021
Arbeidsgiver: Tjøtta Gjestegaard

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen

· Frokost til overnattingsgjester

· Enkel lunsjmeny for ferje turister

· Middag i restauranten

· Holde orden og rent på kjøkkenet

· (Frokost eller lunsj kan kuttes etter avtale)

Kvalifikasjoner:

· Fagbrev i kokkefaget

· Erfaring fra restaurantvirksomhet

· Erfaring med sjømatretter

Ønskede personlige egenskaper:

· Selvstendig og ansvarsfull, men samarbeidsvillig

· Godt humør og god på kundebehandling

· Ryddig og organisert, men kreativ

Vi tilbyr:

· Medeierskap hvis samarbeidet fungerer bra

· Hybel om nødvendig

· Opphold i historiske omgivelser og vakker natur.

· Mulighet for fiske på fritiden

  • Prosjekterende og kontrollerende

Ta gjerne kontakt med Kristine Kleven 907 65 917 for mer informasjon om stillingen.

Søknadsprosessen håndteres av Sentrum Næringshage v/ Per Inge Dalheim, og du kan sende søknad til pid@snhh.no innen 26 april 2021

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.