fbpx

Fabrikksjef

Søknadsfrist: 26.10.2021
Arbeidsgiver: Nova Sea AS

Nova Seas industrianlegg på Lovund har rundt 120 ansatte og har en produksjonskapasitet på 350 tonn gwe pr. dag. Fabrikken har også en filetproduksjon med kapasitet på 35 tonn filet produkter pr dag, samt en fryse linje. Nova Sea er nå i gang med planleggingen av et helt nytt og moderne lakseslakteri på Lovund og fabrikksjefen vil få en sentral rolle i dette prosjektet videre. Fabrikken er i kontinuerlig utvikling og vi søker nå etter:

Fabrikksjef

I rollen som fabrikksjef i Nova Sea vil du ha ansvar for å gjennomføre konsernets strategi og mål for produksjonsenheten. 

Hovedansvarsområder:

 • Lede fabrikken og planlegge driften på kort og lang sikt
 • Fullføre målsetningene i strategiplan for Nova Sea Industri
 • Utvide kompetansen i organisasjonen
 • Lede forbedringsprosesser
 • Skape et effektivt, fremtidsrettet produksjonsmiljø
 • Arbeidsmiljø, HMS og matvaretrygghet
 • Sikre tett samarbeid og en effektiv dialog med salgsavdelingen
 • Planlegge, organisere, lede og administrere optimal daglig drift for å overgå våre kunders forventninger
 • Rapportering av driften til ledelsen i henhold til fastsatte budsjetter og KPI -er
 • Drive fabrikken i samsvar med krav fra myndigheter, sertifiseringer og marked

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at du gir teamet en klar opplevelse av retning, inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på målene. Du er en dynamisk og relasjonsbyggende leder med erfaring fra ledelse av produksjonsbedrifter. Du må ha gode lederegenskaper og være selvstendig, samtidig som du har gode samarbeidsevner. Du skaper en stabil og bekreftende atmosfære, støtter og oppmuntrer teamet når det oppstår problemer og er stødig og til å stole på. Du er metodisk og systematisk i sin tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt.

I rollen som fabrikksjef etterlever du organisasjonens regler og prosedyrer, utfører planer med engasjement og utholdenhet og oppnår kvalitetsmessig gode resultater. Du er løsningsorientert og kommuniserer på en klar og presis måte både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Du trives i et hektisk og stimulerende faglig miljø hvor det er fokus på innovasjon og forbedringsprosesser. Du har høyere utdannelse og relevant yrkeserfaring fra lignende stilling, gjerne fra næringsmiddelbransjen.  

Nova Sea tilbyr den rette kandidaten:

 • En spennende og utfordrende stilling i et selskap og næring i stadig utvikling og vekst  
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Muligheten til å jobbe og bo på Lovund. For mer informasjon om Lovund: www.lovundinfo.no
Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.