fbpx

Er du vår nye vedlikeholdsplanlegger?

Søknadsfrist: 6.12.2021
Arbeidsgiver: Celsa Armeringsstål As

Ærlighet, Ydmykhet, Lidenskap, Kreativ utholdenhet, banebrytende tilnærming, teamwork

Kjenner du deg igjen i våre verdier? Se her!

I forbindelse med at vår vedlikeholdsplanlegger skal gå av med pensjon, søker vi nå deg som kan styrke vårt team. Som vedlikeholdsplanlegger får du en unik mulighet til å jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer i et tett og godt team, samt å bidra til en årlig smelteprosess av 700 000 tonn resirkulert stålskrap. Du vil ha varierte arbeidsoppgaver og jobbe på tvers av avdelinger og landegrenser. Du vil i tillegg være sentral i å videreutvikle;

  • Planleggerfunksjonen i samarbeid med mekanisk avdeling
  • Forebyggende vedlikehold
  • Analysering av forbedringspotensialer

Stålverket driftes i dag med en kombinert 4- og 5-skiftsgang, og planlegger en kontinuerlig 5-skiftsgang fra sommeren 2022.

Vi ønsker deg som:

  • Er utdannet ingeniør fra høyskole/universitet eller teknisk fagskole
  • Har fokus på helse, miljø og sikkerhet
  • Evner å arbeide både selvstendig og i team
  • Er fleksibel, effektiv og serviceinnstilt
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Praktisk erfaring kan kompensere for formell kompetanse.

Vi er i kontinuerlig utvikling og dagen er ofte over før den har begynt. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i en hektisk og utfordrende stilling for deg som ønsker å arbeide i en stor og internasjonal bedrift. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder mekanisk i Stålverket, Jan Eirik Hasselberg, på mobil 90 69 04 73 eller HR-konsulent, Malin Fløan Johnsen, på mobil 98 01 45 47.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og du ønsker å bli en del av vår #CelsaFamily, må du sende søknad med CV og kopi av attester og vitnemål innen 1. desember 2021.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.