fbpx

Er du vår nye Maskinsjef på sambandet Ørnes-Vassdalsvik-Meløysund

Søknadsfrist: 2.05.2021
Arbeidsgiver: Torghatten Nord AS

Maskinsjefen er ansvarlig for daglig og langsiktig vedlikehold av fartøyets maskineri og øvrig teknisk utstyr. Som øverste myndighet i maskinen rapporterer maskinsjefen til kaptein og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal sørge for at utført vedlikehold blir dokumentert tilfredsstillende i vedlikeholdssystemet. Videre ligger ansvaret i planlegging av vedlikehold sammen med øvrig besetning og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal gjøre selvstendige vurderinger og bestille forbruksmateriell, utstyr og tjenester. Aktiv deltakelse i planleggingen, utførelsen og ferdigstillelsen av verkstedopphold forventes. I samarbeid med skipsledelsen om bord har maskinsjefen en viktig rolle i budsjettplanleggingen av vedlikehold og oppfølging av driftsresultat.

Vi ser etter en maskinsjef som jobber godt selvstendig, men som også jobber godt i samarbeid med andre. En person som er faglig interessert, forstår verdien av god planlegging, og ikke minst god dialog med kolleger om bord og på land.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn- og pensjonsordninger. Skiftordningen er helårig; 2-skift, 14 dager på/av. Det er fine lugarfasiliteter ombor.

Krav til stillingen:

  • M4
  • Gode datakunnskaper og god erfaring med bruk av vedlikeholdssystem. Torghatten Nord bruker Premaster pro vedlikeholdssystem.
  • Oppgraderte sertifikater i henhold til STCW-konvensjonen av 1978.
  • Passasjer- og krisehåndtering.
  • Gyldig helseattest.
  • Førerkort til bil er anbefalt.

Fartøy som trafikkerer sambandet:

  • MF Ørnes,(LLHR),622 BT, 960 kW
  • MF Fykan (LLDJ), 592 BT, 920 kW. (reservefartøy)

MF Ørnes traffirer sambandet Ørnes-Vassdalsvik-Meløysund. Lokal tilhørighet til området vektlegges positivt.

Avløsningsted: Ørnes

Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: 2 mai 2021.
Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.