fbpx

Er du vår nye Maskinsjef på sambandet Nesna -Levang -Tomma

Søknadsfrist: 22.08.2021
Arbeidsgiver: Torghatten Nord AS

I forbindelse med oppstart av ny kontrakt med Nordland fylkeskommune ser vi etter maskinsjefer til fergesambandet Levang-Nesna-Tomma.

Som øverste myndighet i maskinen rapporterer maskinsjefen til kaptein og teknisk inspektør.Maskinsjefen er ansvarlig for daglig og langsiktig vedlikehold av fartøyets maskineri og øvrig teknisk utstyr. Maskinsjefen skal sørge for at utført vedlikehold blir dokumentert tilfredsstillende i vedlikeholdsystemet. Videre skal maskinsjefen planlegge kommende vedlikehold sammen med øvrig besetning og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal gjøre selvstendige vurderinger og bestille forbruksmateriell, utstyr og tjenester. Maskinsjefen forventes å delta aktivt i planleggingen, utførelsen og ferdigstillelsen av verkstedopphold. I samarbeid med skipsledelsen om bord har maskinsjefen en aktiv rolle i budsjettplanlegging av vedlikehold og resultatoppfølging.

Vi ser etter en maskinsjef som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. En person som er faglig interessert, forstår verdien av god planlegging, og ikke minst god dialog med kolleger om bord og på land.

Krav til stillingen:

 • M3.

 • Gode datakunnskaper og god erfaring med bruk av vedlikeholdssystemer. Torghatten Nord bruker Premaster pro vedlikeholdssystem.

 • Fartøy som trafikkerer sambandet:

  • MF Røsund (LEIH), 1010 BT, 955kW.
  • MF Trondenes (LLEQ), 1436 BT, 1497 kW.
  • MF Bjarkøy (LIIJ), 772 BT, 883 kW – Reservefartøy
 • Oppgraderte sertifikater i henhold til STCW-konvensjonen av 1978.

 • Passasjer- og krisehåndtering.

 • Gyldig helseattest.

 • Førerkort til bil er anbefalt.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og pensjonsordninger.

Vi gjør oppmerksom på at i skiftordning må den ansatte selv dekke reiseutgifter i skiftperioden mellom hjem og avløsningssted iht. overenskomsten for den enkelte sjømannsorganisasjon.

Send inn søknad og CV innen 22.08.2021 .

Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.