fbpx

Engasjert og kreativ bibliotekleder 35 % stilling – 2. gangs utlysning

Søknadsfrist: 2020-04-15
Arbeidsgiver: Vevelstad Kommune Sentraladmin

Vi søker en engasjert, selvstendig og kreativ person som kan utvikle biblioteket vårt. Biblioteklederen har faglig og administrativt ansvar for driften av biblioteket, budsjett- og regnskapsansvar. Biblioteket er både folkebibliotek og skolebibliotek for skolene i kommunen. Stillingen kan kombineres med andre delstillinger i kommunen. Tiltredelse etter avtale sommeren 2020.

Vi ønsker søkere med: – Godkjent bibliotekarutdanning. – God på formidling, service og samarbeid. – Evne til å jobbe selvstendig. – Personlig egnethet vil bli vektlagt ved tilsetting.

Vi tilbyr:

    • En utfordrende og spennende stilling.
    • Lønn etter avtale/tariff.
    • Pensjonsordning i KLP

Dersom vi ikke får fagutdannede søkere kan andre bli tilsatt i stillingen, det forutsettes gjennomføring av nettbasert innføringskurs.

Tilsetting skjer for øvrig på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, avtaler og reglement.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt: administrasjons- og økonomileder Lillian Solvang på tlf. 750 38 015 eller mail lillian.solvang@vevelstad.kommune.no eventuelt rådmann John Arne Andersen tlf 750 38 000 eller mail john.arne.andersen@vevelstad.kommune.no .

Søknad sendes post@vevelstad.kommune.no . Søknadsfrist er 15. april 2020.

Vi ønsker ikke henvendelser fra rekrutteringsbyråer, annonsører og lignende.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.