fbpx

DYKTIGE SELGER SØKES FOR SALG AV SPEKEMAT

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: TIK SPEKEMAT AS

TIK SpekeMat AS søker etter dyktige og motiverte selgere til vårt spekemat utsalg på Byporten Senter. Periode 19.11.2020 til og med 23.12.2020. Vi følger senterets åpningstider og våre ansatte går på timer etter vaktplan. Vi ansetter også en leder på vårt utsalg som har hoved ansvaret og er i kontakt med meg hele perioden. Dine arbeidsoppgaver: – Direkte salg fra vår salgsstand. – Pakking av gaveløsninger som selges på vår stand. – Kasse og bankterminal betjening. – Se arbeidsoppgaver og holde standen ryddig og pen til enhver tid. – Påfylling av varer. Velfylt stand selger best. – Gjøre de oppgaver som leder på standen gir en. – Drive mersalg og komme med gode forslag til kunde. Være kremmer. Din profil: – Godt humør, karisma og ustråling er viktig. Salg er gøy. – Tørre å prate med folk og by på seg selv. – Være hyggelig og imøtekommende mot hver kunde. – Opplagt og motivert på jobb til enhver tid. Uthvilt og velstelt. – Ansvarsfull og som vi kan stole på i forhold til penger, varer og innsats.

Vi gleder oss til å høre fra akkurat Deg. Send oss en søknad på mail med CV. Ta gjerne kontakt med meg på telefon eller send melding for mere informasjon om jobben. Trivelig og hektisk før juls jobb. Se FB: TIK Spekemat, der ser dere bilder fra tidligere års julestander. TIK SpekeMat AS Ingemar Warvik Daglig Leder 94887077 tik.spekemat@gmail.com

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.