fbpx

Daglig leder

Søknadsfrist: 3.07.2021
Arbeidsgiver: Glomfjord Hydrogen

Nytt Hydrogeneventyr i Glomfjord

Med stabil leveranse av elektrisk kraft, iskaldt kjølevann og et meget sterkt fagmiljø, er Glomfjord attraktiv for industri på grunn av sin moderne infrastruktur, satsinger på bærekraft og tilgang på kompentent arbeidskraft. Frem til 1993 var verdens største hydrogenfabrikk å finne i Glomfjord. Når skal Glomfjord tilbake på Hydrogen kartet. Nå tas kunnskapen frem igjen for å etablere en storskala produksjon av Hydrogen. Gravingen til det nye fabrikken er igang. Alt ligger til rette for suksess; Tomt, Strøm, infrastruktur, bygninger. Selskapet er godt i rute til å tilby konkurransedyktige priser på hydrogen. 

Glomfjord Hydrogen har signert bindende samarbeidsavtale med en internasjonal samarbeidspartner! Det skal utvikles storskala grønn hydrogenproduksjon og flytendegjøring, i Glomfjord. Nå søker vi en dedikert og dyktig leder som med kommersiell teft kan utvikle selskapet videre i en spennende utviklingsfase. 

Er du den vi leter etter? 

Vi ønsker oss en leder som evner å tenke utviklingsorientert. Du har erfaring fra aksjeselskap og/eller oppstartselskap/ grûndervirksomhet. Du brenner for å få realisert prosjekter og gode forretningsideer. 

Vi ser det som en styrke, at du liker å jobbe selvstendig, og styre din egen arbeidshverdag. Det er ønskelig at du er tilstede i regionen på daglig basis. Du er strategisk, og evner å tenke langsiktig, samtidig som du er strukturert nok til å bygger stein for stein. I tillegg trives du godt med å etablere nye relasjoner til både samarbeidspartnere, leverandører, eiere og interessenter. Det faller deg naturlig å representere selskapet på strategisk viktige arenaer i regionen. Du er opptatt av fornybar energi, bærekraft og miljøperspektivet. 

Vi søker deg som er: 

 • En inspirerende leder som går foran som et godt eksempel
 • Utviklingsorientert, med erfaring fra metodikk og analyse for denne typen oppstart av selskap
 • God på å kommunisere og bygge relasjoner med ulike målgrupper (interessenter, eiere, ansatte osv)
 • Strukturert og målrettet
 • God på å selge prosjektet
 • Høy arbeidskapasitet – brenner for mandatet og oppgaven 

Kompetanse vi vektlegger

 • Ledererfaring fra aksjeselskap, oppstartsselskap / grûndervirksomhet
 • Erfaring med utvikling av unge selskap vil være en fordel
 • Kompetanse innen fornybar energi/og eller hydrogen
 • Teknisk eller økonomisk utdannelse på minimum bachelornivå
 • God økonomisk forståelse
 • God skriftlig – og muntlig fremstillingsevne
 • Kjennskap til, eller innsikt i nettverk, på leverandør- og/eller kundesiden er en fordel. 

Øverst på ønskelisten vår står forretningsteft med kommersielt fokus. Det teknisk faglige har vi god kontroll på. Vi trenger er en person med god evne til å selge grønn hydrogen i markedet, som samtidig har teknisk forståelse til å kunne lede og utvikle et selskap i oppstartsfasen. Erfaring med potensielle investorer (nasjonale og internasjonale) er også relevant i stillingen. 

Vi tilbyr: 

 • En unik mulighet til å bidra til utformingen av selskapet
 • Gode personlige utviklingsmuligheter, i en fremtidsrettet bransje 
 • Konkurransedyktig lønn etter avtale

Noe for deg? Kontakt oss for en uformell samtale: 

– Finn Nordmo – Fungerende daglig leder : tlf  482 95 718 finn@mnu.no
– Vegard Frihammer – Styreleder: tlf 928 26 952  vegard@greenstat.no 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.