fbpx

Chief Operating Officer

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: VALRYGG Studio

VALRYGG studio designer gjestfrihet!

Vi leverer holistiske design løsninger for high-end hospitality markedet og boliger med fokus på bærekraft og arkitektur. Vi skal være den foretrukne partner i Scandinavia og nå trenger vi en handlekraftig Chief Operating Officer som vil være med å videreføre dette målet

 

VALRYGG studio

Valrygg studio skaper sanselige rom som gir oss pusterom og inspirasjon i hverdagen. Vi jobber med arkitektur, interiør og visuell identitet for å hjelpe våre kunder med å skape gode rammer for gjestfrihet. VALRYGG studio har
et økende fokus på bæredyktige designløsninger og vi bruker arkitektur som et identitetsskapende virkemiddel i prosjektene. I tillegg til å være et designstudio har vi også en egen kolleksjon av møbler og interiør.

Vi jobber for tiden med flere prosjekter i Lofoten og langs Helgelandskysten og vi har nettopp ferdigstilt et hotellprosjekt i København. Kontorets styrke ligger i at vi har fingeren på pulsen samtidig som vi er gode på lokal forankring og tilstedeværelse i små samfunn. Kontrasten mellom by og land er en spennende faktor for oss å jobbe med.

Vi har økende etterspørsel og trenger en drivende dyktig COO med på teamet!

Vi ser etter en erfaren, strategisk og operasjonell COO til å lede organisasjonens daglige administrative og operasjonelle funksjoner.

 

VALRYGG studios oppgaver omfatter

  • Komplette prosjekteringstjenester innenfor bygningsarkitektur og interiørdesign
  • Prosjektledelse, Rolle som ansvarlig søker
  • Strategisk visuell identitet for våre klienter inkl alle grafiske tjenester
  • Leverandør av møbler og interiør til forhandlere, private og offentlige kunder.

 

Hvem er du?

Du motiveres av å være med på å skape prosjekter som er miljømessig bærekraftig og som er med på å utvikle steder og mennesker. Du må like å tenke holistisk og kunne jobbe på tvers av team og oppgaver. Du er strukturert, strategisk og kan bidra til den langsiktige utviklingen av VALRYGG studio. At du er dyktig med tall er en stor fordel. Erfaring fra å lede selvstendige team er et must og du må like å være i direkte kontakt med kunder. Du får energi av å jobbe med flinke folk – og vet når du skal inspirere og når du skal gi dem spillerom for å kunne levere.

Lederstilen din er operativ og inkluderende – du må selv utvikle ledere med selvtillit. Som person er du strukturert, pålitelig og tillitsvekkende. Gode språkkunnskaper er helt nødvendig og du må være utadvendt og nysgjerrig.

Vi ser etter deg som er fremoverlent, reflektert og ekstremt god på relasjonsbygging. Nøkkelen for å lykkes er å skape dialog på direktørnivå i virksomheter for å synliggjøre verdien vi kan være med å skape. Du har solid erfaring fra og et godt nettverk inn mot hospitality-sektoren og du ønsker å bruke dette i oppbyggingen av kundebasen til VALRYGG studio. Du må ha en interesse for arkitektur og bæredyktige løsninger.

 

Viktige ansvarsområder

Være en modig leder og lede den daglige driften.
Utvikle samarbeid og relasjoner.
Styre firmaets økonomiske og menneskelige ressurser.
Se muligheter og være en pådriver for utviklingen av firmaet.
Budsjettansvar med prosjektoppfølging og regnskapsoppfølging.
Levere offentlige og private anbud.
Markedsføre firmaet i tråd med firmaets mål og strategier.

 

Hva forventer vi?

Høyere utdanning innen økonomi, prosjekt- eller business-administrasjon. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
5 års erfaring som Chief Operating Officer, CEO/CFO eller tilsvarende. ELLER minimum 5 års erfaring som sivilarkitekt, prosjektleder innenfor bygg og byplanleggning eller tilsvarende.
Erfaring fra å jobbe i kreative bransjer innenfor design og arkitektur er en fordel.
Erfaring fra byggebransjen er en fordel og vi forventer at du er innstilt på å bruke mye tid i starten på å sette deg inn i aktuelle regelverk og prosesser.

 

Personlige egenskaper

En klar operativ og inkluderende lederprofil med gode samarbeidsevner.
God evne til å lede og gjennomføre forhandlinger, internt og eksternt.
Kompetanse innen strategisk planlegging og forretningsutvikling.
Resultatorientert med god forretningsforståelse.

 

Hva får du?

Først og fremst muligheten til å gjøre en forskjell og være med på å skape spennende bygde prosjekter. Fleksibel arbeidstid og arbeidssted.
Du vil ha overordnet ledelse og ansvar for den daglige driften av selskapet i Norge og i Danmark, herunder alle selskapets leveranser inkludert salg og kundestøtte. Du får se spennende steder i den Skandinaviske naturen og muligheten til å reise og møte nye mennesker. Hverdagen din vil bli alt annet enn rutinepreget med nye oppgaver og utfordringen på daglig basis. Vi er et engasjert team på 7 personer med ulik bakgrunn og alder. Selskapet har kontor sentralt i København og er ved å etablere kontor i Norge hvor mesteparten av våre prosjekter befinner seg. Stillingen er fulltid/flex og det forventes at du er tilstede med teamet en god del av tiden.

Blir du inspirert av å lese denne stillingsbeskrivelsen? Da ønsker vi å høre fra deg!
Send oss din søknad og CV til anita@valryggstudio.com

Les stillingen som PDF

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.