fbpx

Brukerstyrt personlig assistent 42 % stilling

Søknadsfrist: 26.09.2021
Arbeidsgiver: Vefsn kommune

Enhet for hjemmetjenester har ledig 42% stilling som brukerstyrt personlig assistent for hyggelig dame med MS på 58 år. Hun er glad i dyr, har hund og katt, og trenger bistand til stell/oppfølging av dem.
Hun liker sying og annet håndarbeid og ønsker gjerne en BPA som deler denne interessen. Stillingen er lagt under hjemmetjenesten så BPA-koordinator vil være nærmeste leder, men bruker vil være arbeidsleder.

Opprinnelig er det en dagtidsjobb, men det kan jo være andre arbeidstider også da det er arbeidsleder som setter opp arbeidstid.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet består i daglige gjøremål som matlaging, handling og annet forefallende arbeid i og rundt hennes bolig. Noe av dette er sesongbasert. Videre å følge/tilrettelegge for at hun kommer seg på treninger, behandlinger og sosiale aktiviteter. Det er ønskelig at søkere har førerkort.

Ønskede kvalifikasjoner

Ønskelig med erfaring fra slik type jobb, men det er ikke noe krav. Opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr

Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
Faglig og positivt arbeidsmiljø

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no.
Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju.
Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.
Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere
Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger.
Søkerlister blir offentliggjort.
Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.