fbpx

Brannkonstabler – deltid, Halsa

Søknadsfrist: 14.03.2021
Arbeidsgiver: Salten Brann IKS

Beskrivelse

Ved vår stasjon på Halsa, er det ledig deltidsstilling som brannkonstabel i 0,96% stilling.

Kvalifikasjoner

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Førerkort klasse C
  • Kompetansebevis for utrykningskjøring (klasse U160)
  • Utdanning innen brannvern
  • Annen relevant brann/beredskaps – erfaring

Den som blir tilsatt må ha bo- og arbeidssted i nærheten av vår brannstasjon på Halsa, og være villig til å gjennomføre den opplæring som er nødvendig.
 

Vi tilbyr

Lønn i henhold til gjeldende tariffavtale. I tillegg utbetales godtgjøring for bæring av utalarmeringsenhet som reguleres gjennom lokal avtale.

Annet

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.

Før tilsetting må politiattest samt dokumentasjon på tilfredstillende helse legges frem. Det vil også bli utført fysisk test før ansettelse.

Lønn i henhold til gjeldende tariffavtale. I tillegg utbetales godgjøring for bæring av utalarmeringsenhet med for tiden kroner 18.936 pr. år. 

Salten Brann benytter seg av Jobbnorge sitt rekrutteringsverktøy. Aktuelle vedlegg lastes opp i tilknytning til søknaden.Ved tekniske spørsmål knyttet til utfylling av CV og søknad kan Jobbnorge kontaktes på telefon: 75 54 22 20 eller e-post: kundeservice@jobbnorge.no

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder. Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort, selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på søkerlisten. Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges fram i forbindelse med intervju. Dette gjelder også for interne søkere.

Kontaktperson

Brigadeleder Åge Mentzoni på telefon 45488228 eller på epost age.mentzoni@saltenbrann.no

Seksjonsleder Bjørn Klippenberg, på telefon 99294181 eller på epost bjorn.klippenberg@saltenbrann.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.