fbpx

Betongarbeidere søkes!

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Halsa Bygg AS

10 000 tommeltotta?

Vi foretrekker at du har bare to- gjerne i form av svennebrev, men har du yrkeserfaring kan det veie opp for manglende svennebrev. Neglesprett kan påregnes til vinteren, selv om selbuvottene er byttet ut med ordentlige arbeidshansker.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi tømrer i 100% stilling til vår stab. Vi er en gjeng på rundt 40 håndtverkere som jobber i Meløy kommune. Vårt nedslagsfelt er hele kommunen og vi utfører alt fra oppføring, vedlikehold og oppussing i alt fra industribygg til eneboliger og hytter for våre private og offentlige kunder.

Har du lyst jobbe sammen med oss, ta kontakt!

Du må ha gode norsk og engelsk-kunnskaper.

Søkere med svennebrev/fagbrev vil bli prioritert, men relevant arbeidserfaring kan fint kompensere for manglende fagbrev.

Du må inneha minst førerkortklasse B.

Søknad med CV sendes til post@halsabygg.no

Kompetente håndverkere kan ta kontakt med daglig leder Bjørn Kristian på telefon: 900 79 276 eller stikk innom oss for en prat.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.