fbpx

BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER VED URA SKOLE OG SFO

Søknadsfrist: 19.06.2021
Arbeidsgiver: Alstahaug kommune

Vil du være barne- og ungdomsarbeider ved Ura skole?

Ura skole har ca. 130 elever på 1.-4.trinn

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil være delt mellom skole og SFO. I skolen vil du tilrettelegge for enkeltelever eller elever i gruppe, og samarbeide med lærere om tilpasset opplæring. Det kan også bli aktuelt å bistå og veilede elever med særskilte behov, både i skole og SFO. Du vil også ha tilsyn med elever inne og ute, og veilede barn i lek og aktiviteter.
Hovedoppgaven på SFO er det direkte arbeidet med barn; tilsyn, omsorg og veiledning i lek og aktiviteter inne og ute. Du skal også planlegge og gjennomføre organiserte aktiviteter.
Både i skole og SFO setter vi fokus på god sosial samhandling og relasjoner.

Vi søker

Vi søker derfor etter deg som har god relasjonskompetanse. Du må vise interesse og omsorg for barna, være tydelig, åpen, fleksibel og samarbeidsvillig, og en god rollemodell. Du må kunne samarbeide og kommunisere godt med barna, foresatte og kollegaer. Du må også være selvstendig og ansvarsbevisst. Stabilitet og tilstedeværelse er nødvendig for å bygge opp og ivareta relasjoner, særlig med tanke på barn med særskilte behov.

Krav til kompetanse

Du må være faglig engasjert, og delta aktivt i profesjonelle læringsfellesskap når vi sammen jobber for at alle barn og elever er inkludert i fellesskapet og at alle barn og elever får utnyttet sitt potensiale.
Vi ønsker at søkere har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, men andre med relevant utdanning og arbeidserfaring kan også søke.

Andre opplysninger

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt offentlighet, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.
Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

Søknadsprosedyre

Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk via:www.alstahaug.kommune.no
Evt. vedlegg til søknad må være i PDF format.
Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til kommunen.
Interne søkere bes bruke samme e-post som er registrert i lønnssystemet.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.