fbpx

Barne- og ungdomsarbeider LBU

Søknadsfrist: 27.06.2021
Arbeidsgiver: Leirfjord kommune

Ledige stillinger som barne- og ungdomsarbeider

Leirfjord barne- og ungdomsskole har ledig ei 100 % fast stilling og to vikariater. Det ene vikariatet strekker seg over ett år, med mulighet for fast tilsetting.

Beskrivelse avdeling

Leirfjord barne- og ungdomsskole har ca. 285 elever fra 1. – 10. trinn. Vi har elever fra mange land. Vi har skolefritidsordning og et godt samarbeid med barnehagene.

Arbeidsoppgaver

Arbeide selvstendig og i team knyttet til enkeltbarn og grupper. Delta aktivt i å tilrettelegge for god omsorg, lek og gode rammer for læring. Arbeidsoppgavene er å følge opp enkeltbarn og grupper i deres skoledag og skolefritidsordning.

Vi søker

Barne- og ungdomsarbeidere med erfaring fra arbeid med barn som har særskilte behov. Av personlige egenskaper søker vi deg som er omsorgsfull, raus, positiv, tydelig og imøtekommende. Du må også være selvstendig og ansvarsbevisst. Stabilitet og tilstedeværelse er nødvendig for å bygge opp og ivareta relasjoner, særlig med tanke på barn med særskilte behov.

Krav til kompetanse

Vi ønsker at søkere har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, men andre med relevant utdanning og arbeidserfaring kan også søke.

Andre opplysninger

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.
Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

Søknadsprosedyre

Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk via:
Evt. vedlegg til søknad må være i PDF format.
Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til kommunen.
Interne søkere bes bruke samme e-post som er registrert i lønnssystemet.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.