fbpx

Avdelingsleder leger, kirurgisk område

Søknadsfrist: 2020-07-12T00:00
Arbeidsgiver: Område Kirurgi og Akutt Sandnessjøen, Helgelandssykehuset HF

Org. nr: 974795477 Stillingsident: 4254404540 Presentasjon av stillingen:

Ved Helgelandssykehuset Sandnessjøen, kirurgisk område, er det ledig 1 års vikariat i 60% stilling som avdelingsleder for kirurgiske leger fra 1. august 2020. Det er mulighet for fast ansettelse. Kirurgisk område består av 4 fagseksjoner (kirurgi, gynekologi, ØNH og anestesi), og har 33 fast ansatte leger. Hver seksjon har egen seksjonsoverlege som ivaretar fagansvaret på hver seksjon.

Sandnessjøen ligger midt på Helgelandskysten like ved fjellkjeden De syv søstre. Øyriket rundt Sandnessjøen er spektakulært, og gir rike muligheter for friluftsliv på fjell, vann og land. Byen er trafikknutepunkt for Ytre Helgeland og har gode transportmuligheter med lufthavn, hurtigruteanløp, hurtigbåter og buss til jernbane. Industri og oljevirksomhet utgjør en viktig del av byens sysselsetting. Kommunen har god barnehagedekning.

Helgelandssykehuset Sandnessjøen skal de neste årene bygges ut til å bli hovedsykehus for hele Helgeland. Enheten har per i dag ca. 70 senger, fordelt på kirurgisk-, medisinsk-, føde-/gynekologisk- og rehabiliteringsavdeling. Kirurgisk avdeling har 17 senger, og benytter i tillegg senger ved dagkirurgisk avdeling.
Kir. avd. er godkjent som gruppe II utdanningsavdeling for lege i spesialisering, og driver stor poliklinisk og operativ virksomhet.

Avdelingen har et nært samarbeid med større sykehus som Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø og Nordlandssykehuset i Bodø.
Det har over mange år vært stabil legedekning på kirurgisk avdeling, med fem fast ansatte overleger, fem leger i spesialisering del 2 og fem leger i spesialisering del 1.

Arbeidsoppgaver

Ivareta daglig drift av legene på kirurgisk avdeling; økonomistyring, oppfølging av personale, koordinere seksjonene, samarbeid med andre avdelinger, tilrettelegge utdanning av leger i spesialisering og stimulere til faglig utvikling i seksjonene.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon som lege

Personlige egenskaper

Gode samarbeidsevner
Evne til å prioritere i en travel hverdag
Innsikt i eget kompetansenivå

Vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger
Stabil overlegedekning over år, med flere ulike spesialiteter
Lønn etter overenskomst ihht legeforeningen
Gunstig pensjonsordning i KLP

Kontaktinformasjon

Rachel Elise Berg, Enhetsdirektør, 99791745

Arbeidssted

Prestmarkveien 1
8800 Sandnessjøen

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helgelandssykehuset HF

Referansenr.:4254404540
Stillingsprosent: 60%
Vikariat
Søknadsfrist: 12.07.2020

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.