fbpx

Arbeid med barn og ungdom i Lurøy menighet

Søknadsfrist: 24.10.2021
Arbeidsgiver: Leirfjord og Alstahaug Kirkelige Fellesråd

Vi søker etter trosopplæringsmedarbeider i 20% stilling i Lurøy menighet.

Arbeidsoppgaver:

Sammen med Lurøy menighet skal den som tilsettes være med å gjennomføre trosopplæringstiltak for aldersgruppa 0 – 18 år i henhold trosopplæringsplan for Lurøy menighet.

Aktuelle arbeidsoppgaver er: Ettermiddagssamlinger for barn, deltakelse i konfirmantarbeid, Tårnagenter og LysVåken

Lurøy menighet er en del av Lurøy kirkelige fellesråd og den som tilsettes vil være i samarbeid med prest, organist, kirkeverge, menighetssekretær og kirketjener.

Kvalifikasjoner:

Vi søker primært etter en person med pedagogisk og kristendomsfaglig utdanning, men annen relevant utdanning som for eksempel barne – og ungdomsrbeider og /eller annen relevant utdanning og erfaring kan bli vektlagt.

For stillingen gjelder:

Leirfjord og Alstahaug kirkelige fellesråd er vertsfellesråd og arbeidsgiver for trosopplæringsstillinger i Nord-Helgeland prosti. Arbeidsplaner settes opp i samarbeid med den lokale menighet og koordinator for trosopplæring i Nord- Helgeland prosti.

Søker må ha interesse for, og evne til, å kommunisere med barn og unge.

Fleksibilitet og evne til å arbeide både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte og frivillige er viktig.

Relevant erfaring og personlig egnethet vil bli vektlagt ved ansettelse. Søker må være medlem av Den norske kirke. Søker må ha førerkort og kunne disponere egen bil.

Den som tilsettes må legge fram barneomsorgsattest.

Lønn og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende avtaler og tariff i Den Norske kirke. Pensjonsordning gjennom KLP. Ettermiddags- og helgearbeid må påregnes.

Det er 6 måneder prøvetid i stillingen.

Annet : Spørsmål vedr. stillingene kan rettes til trosopplæringskoordinator Helga Kjellevold 75075720/93625385 eller leder for styringsgruppa for trosopplæring i Nord-Helgeland prosti Olav Rune Ertzeid 95434589

Søknad med CV, referanser, kopi av attester og vitnemål sendes:

Leirfjord og Alstahaug kirkelige fellesråd, Kirkeveien 22 8800 Sandnessjøen

eller post.kirke@alstahaug.kommune.no

Søknadsfrist: 24.oktober 2021

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.