fbpx

Åpen søknad – Sleneset

Søknadsfrist: 31.12.2021
Arbeidsgiver: Lumarine | Sleneset

Åpen søknad til vårt anlegg på Sleneset

Er du interessert i å jobbe ved anlegget på Sleneset ønsker vi gjerne å høre fra deg!
Vi er alltid på jakt etter flere flinke, proaktive og trivelige kollegaer til våre anlegg og ønsker derfor at personer som kjenner seg igjen i oss, våre verdier og interesser melder sin interesse hos oss.
Har du fagbrev innen akvakultur eller annen relevant utdanning/erfaring vil dette være en fordel, men ikke et krav da full opplæring i de aller fleste tilfeller vil bli gitt.

Lumarine er et vekstselskap med store ambisjoner, både for oss selv og våre medarbeidere. For å lykkes mener vi at det skal legges til rette for et godt sosialt- og faglig miljø med rom for utvikling og til å være seg selv. På anlegget jobber vi med produksjon av både rognkjeks og berggylt. Anlegget som ble etablert i 2014/15 var i sin tid verdens første RAS-anlegg for rensefisk og en pioner innen høy-intensic saltvanns-RAS. Vi er også stolte av å ha et meget sterkt fagmiljø. Pr dags dato har vi seks separate avdelinger, hvor av fire er RAS-anlegg og to er gjennomstrømmningsanlegg. Vi setter pris på personer som har stå-på-vilje, ser løsninger og ønsker å utvikle seg selv både personlig og faglig.

For å lykkes hos oss bør du:

  • Være en engasjert og praktisk anlagt person med teknisk innsikt
  • Evne å jobbe selvstendig
  • Like å jobbe i et hektisk miljø
  • Være nøyaktig
  • Like å jobbe i team og ha gode samarbeidsevner

Er du interessert i å jobbe hos oss? Send inn en åpen søknad!

Har du spørsmål om oss eller stillinger og arbeidsoppgaver som kan være aktuelle? Ta kontakt med oss på telefon eller epost!
Du kan også lese mer om oss på våre hjemmesider!

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.