fbpx

Ambulerende maskinsjef til Helgelandskysten

Søknadsfrist: 7.02.2021
Arbeidsgiver: Torghatten Nord AS

Vi søker ambulerende maskinsjef til våre fergesamband på Helgeland.

Maskinsjefen er ansvarlig for daglig og langsiktig vedlikehold av fartøyets maskineri og øvrig teknisk utstyr. Som øverste myndighet i maskinen rapporterer maskinsjefen til kaptein og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal sørge for at utført vedlikehold blir dokumentert tilfredsstillende i vedlikeholdssystemet. Videre ligger ansvaret i planlegging av vedlikehold sammen med øvrig besetning og teknisk inspektør. Maskinsjefen skal gjøre selvstendige vurderinger og bestille forbruksmateriell, utstyr og tjenester. Aktiv deltakelse i planleggingen, utførelsen og ferdigstillelsen av verkstedopphold forventes.

Vi ser etter en maskinsjef som jobber godt selvstendig, men som også jobber godt i samarbeid med andre. En person som er faglig interessert, forstår verdien av god planlegging, og ikke minst god dialog med kolleger om bord og på land. Stillingen krever gjensidig fleksibilitet og samarbeid med administrasjon.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn- og pensjonsordninger. En spennende og variert arbeidshverdag, der du vil få tilegnet deg erfaringer fra ulike fartøy og samband. En gylden mulighet for å seile opp sertifikat som Maskinsjef.

Krav til stillingen:

  • M4
  • Gode datakunnskaper og god erfaring med bruk av vedlikeholdssystem. Torghatten Nord bruker Premaster pro vedlikeholdssystem.
  • Oppgraderte sertifikater i henhold til STCW-konvensjonen av 1978.
  • Gyldig helseattest.
  • Førerkort og disponere egen bil

Som medarbeider i Torghatten Nord må man være bevisst på valget man gjør med å ønske å jobbe i rederiet, og hva det innebærer. Selskapets mål er å gi våre kunder en pålitelig og sikker transport gjennom høy kvalitet på våre skip og et høyt kompetansenivå. Vi skal etterleve rederiets verdigrunnlag og våre etiske retningslinjer.

Rederiets verdigrunnlag:

  • Vi skal være pålitelig. Ærlig i kommunikasjon, punktlig og ønsker å levere et godt, nøyaktig og gjennomtenkt produkt.
  • Vi skal være offensive. Vi streber etter å være nytenkende, forbedringssøkende og tilpasningsdyktig.
  • Vi skal være oppmerksomme. Vi deler informasjon med kunder og oppdragsgivere, og er samfunnsengasjert.
  • Vi skal være involverende. Vi deler informasjon og kunnskap med våre kollegaer og jobber aktivt med å få et godt arbeidsmiljø i rederiet

Lokal tilhørighet vil prioriteres.

Tiltredelse: etter avtale

Send din søknad med CV innen 17. januar 2021.

Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.