fbpx

2 ledige deltidsstillinger som brannkonstabel ved Brønnøy brann- og redningsvesen, stasjon Vega

Søknadsfrist: 26.10.2021
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Om stillingen

Brønnøy brann- og redningsvesen har for tiden 2 ledige deltidsstillinger som brannkonstabel ved stasjon Vega.

Arbeidsoppgaver

Tjenesten som deltidsbrannkonstabel medfører frivillig hjemmevakt med pliktmessig bæring av radioterminal for utkalling ved brann- og redningsoppdrag. Videre deltakelse i øvelser i.h.h.t fastsatt øvelses plan på kveldstid. Ved høytider og i fellesferie vil det være aktuelt med pålagt beredskap.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

 • Søkeren bør ha gode praktiske kunnskaper, samt være fysisk og psykisk skikket for å bestå fysiske krav til røyk- og kjemikaliedykkere.
 • Det er krav om førerkort i kl. B, samt ønskelig med kl C og kompetansebevis for utrykningskjøring, kode 160 og klasse E.
 • Den som tilsettes må ha dokumentert avklaring om deltakelse i brannvesenet fra sin hovedarbeidsgiver
 • Bo- og jobbsted for den som tiltrer stillingen må være på Vega, fortrinnsvis i området rundt Gladstad
 • Videre må den som blir tilsatt forplikte å gjennomføre internt og ekstern utdanning som brannvesenet finner nødvendig, blant annet utdanning ved Norges Brannskole
 • Kvinner oppfordres til å søke

 

Stillingen krever politiattest ihht brannlovens §18

Vi tilbyr

 • Lønn ihht. fastsatt avtale ved utrykninger, pålagt beredskap og øvelser, samt særlig godtgjørelse for pliktmessig bæring av personsøker
 • Gode arbeidsforhold og hyggelige kolleger
 • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger
 • Brønnøy kommune er en IA- bedrift
 • En utviklingsorientert organisasjon

Spørsmål om stillingen

Brannsjef Geir Johan Hanssen, tlf.: 95 98 55 66

Varabrannsjef Nils Roar Elsfjordstrand, tlf.: 95 98 55 62

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2. 

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.