fbpx

100% fast stilling som leder for Plan og utvikling

Søknadsfrist: 23.06.2021
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Om stillingen

Brønnøy kommune har ledig stilling som avdelingsleder for Plan og Utvikling. En unik mulighet til å være med og å stake ut kursen for Brønnøysamfunnet!

 

Avdeling har 12 stillingshjemler med bred fagsammensetning, blant annet kommuneplan, arealplan og byggesak mm. Avdelingen deltar også ved gjennomføring av bygge- og anleggsprosjekt. Organisasjonen er under endring og det kan bli endringer i organisasjonsstruktur.

 

Avdelingslederen har i tillegg til det faglige ansvaret, personalansvar for avdelingen, og deltar i utredningsoppgaver og prosjektarbeid både internt i avdelingen og ellers i organisasjonen.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

.Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning fra høgskole eller universitet, primært på masternivå og gjerne innenfor områdene arealplan eller samfunnskunnskap.  Ingeniør-/arkitekt-/landskapsarkitektkompetanse med erfaring fra planarbeid kan også være relevant.
 • Erfaring fra offentlig forvaltning vil bli vektlagt
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

 

Personlige egenskaper

 • Stort engasjement for lokal samfunnsutvikling
 • Gode digitale ferdigheter
 • God struktur og gjennomføringskraft
 • Lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Bekvem med bruk av prosessmetodikk i oppgaveløsninger
 • Evne til balansert samhandling og samarbeid, både eksternt og internt
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • En spennende stilling i regionsenterkommunen Brønnøy
 • Et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig vekst og utvikling
 • Dyktige medarbeidere som ser fram til å få deg med på laget
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
 • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger innenfor en IA-bedrift

Spørsmål om stillingen

Leder for plan og utvikling, Gunvald Eilertsen, tlf.: 75 01 25 02

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B1. (eller nivå B2 ved et universitet)

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.