fbpx

100% fast stilling som lærer på 1.-7. trinn ved Brønnøysund barne- og ungdomsskole

Søknadsfrist: 25.05.2021
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Om stillingen

Brønnøysund barne- og ungdomsskole søker etter en dyktig og engasjert lærer til barneskolen (1.-7.) Stillingen ønskes besatt fra 01.08.2021

Brønnøysund barne- og ungdomsskole ligger midt på skoletunet i Brønnøysund, nært Brønnøysund videregående skole, voksenopplæringa, idrettshall, samfunnshus og rådhuset. 

Denne plasseringen gir lett tilgang på friområder som kan nyttes i undervisningen.

Vi søker en lærer som kan, og ønsker å bruke både moderne teknologi, praktisk tilnærming til undervisning, fysisk aktiv læring (FAL) 

Elevene i Brønnøyskolen skal oppleve å ha en smart, digital skolehverdag. Dette betyr konkret at nettbrett skal være et naturlig verktøy for elever og lærere. Alle elever i Brønnøyskolen har egen iPad.

Brønnøyskolen legger vekt på et godt skolemiljø, der arbeidet med vennskap, inkludering og sosial kompetanse har prioritet. Vi er også opptatt av å sikre at elevens medvirkning blir tatt på alvor i alle saker som omhandler deres skolehverdag.

Arbeidsoppgaver

 • Undervisning på barnetrinnet
 • Mulig kontaktlæreransvar

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

 • Godkjent grunnskolelærer 1-7
 • God IKT-kompetanse, gjerne erfaring med iPad i skolen

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 •  Evne og vilje til å bygge relasjoner til elever
 •  Ha vilje til nytenking i det pedagogiske arbeidet.

Stillingen krever politiattest (ikke eldre enn 3 måneder)

Vi tilbyr

 • Gode arbeidsforhold og hyggelige kolleger
 • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger
 • Brønnøy kommune er en IA- bedrift
 • En utviklingsorientert organisasjon

Spørsmål om stillingen

Rektor, Ola Morten Moe,Telefon: 90529252

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B1. (eller nivå B2 ved et universitet)

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.