fbpx

100% fast stilling som brannforebygger ved Brønnøy brann- og redningsvesen

Søknadsfrist: 27.10.2021
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Om stillingen

Det er for tiden ledig en 100% stilling som brannforebygger ved seksjon boligbrannsikkerhet i Brønnøy brann- og redningsvesen. Tiltredelse 1. des 2021.

Brønnøy brann- og redningsvesen er et interkommunalt brannvesen for kommunene Brønnøy, Vega og Vevelstad med Brønnøy som vertskommune. Vi har 4 brannstasjoner og totalt 62 ansatte hvorav 7 stillinger er på heltid og resten er på deltid i ulikt omfang. Ved forebyggende avdeling utføres det blant annet tilsyn i ca. 150 særskilte brannobjekt og ved seksjons boligbrannsikkerhet, boligtilsyn og feiing for vel 5000 boliger og fritidsboliger.

Arbeidsoppgaver

 • Boligtilsyn og feiing med piper og ildsteder i Brønnøy, Vevelstad og Vega kommune
 • Følge retningslinjer i brannloven med tilhørende forskrifter, HMS planer og fastlagte prosedyrer
 • Daglig bruk av dataverktøy og kommunens saksbehandlingssystem
 • Vedlikehold av feiertjenesten sitt utstyr
 • Andre oppgaver ved avdelingen kan bli tillagt stillingen ved behov
 • Brannforbygger rapporterer i sitt daglige virke til arbeidsleder seksjon boligbrannsikkerhet. Innen økonomi, lønn og personalspørsmål til avdelingsleder forebyggende.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Minimum førerkort klasse B
 • Yrkesfaglig kompetanse
 • Det er ønskelig med yrkesfaglig utdanning og erfaring fra arbeidet som feier/brannforebygger
 • Gode på kommunikasjon. Muntlig og skriftlig kontakt med publikum medfører krav som skikkethet og egnethet for stillingen med godt humør og evnen til å omgås alle typer mennesker

 

Stillingen krever politiattest ihht brannlovens paragraf 18

Vi tilbyr

 • En stilling i et godt arbeidsmiljø i brannvesenet og kommunen
 • Mulighet til videre opplæring innen avdelingen gjennom tilpasset kurs
 • Tjenestebil innenfor arbeidstiden
 • Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen

Avdelingsleder forebyggende Geir Grande, tlf.: 91 65 40 31

Brannsjef Geir Johan Hanssen, tlf.: 95 98 55 66.

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2. 

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.