fbpx
Kandidat Helse søker nyutdanna sykepleiere.

Starter trainee-ordning for sykepleiere

Som trainee gjennom Kandidat Helse får du en mentor på arbeidsplassen, faglig påfyll og sosialt nettverk sammen med andre unge nyutdannede.

Kandidat Helse er et trainee-program for å gi nyutdanna sykepleiere en god overgang fra studentlivet til arbeidslivet, slik at de blir værende lenge i yrket. Søknadsfristen er 30. juni, og det er flere ledige stillinger på Helgeland.

Søk her!

Faglig og sosialt fokus

Lederutvikling og helsefaglig påfyll i tillegg til sosiale arrangement skal trygge deg som er nyutdanna.

– Med traineeordninga Kandidat Helgeland har vi over mange år hatt suksess med å rekruttere og stabilisere 150 nye medarbeidere i næringslivet i regionen. Nå har vi i samarbeid med flere kommuner rigga en god traineeordning for sykepleiere, sier prosjektleder Tone Jakobsen i Kunnskapsparken Helgeland.

Mentorordning

Faglige samlinger med traineene og andre ansatte, sosiale samlinger som festivaler, bedriftsbesøk og treffpunkt med andre unge, skal bidra til at sykepleiere i Kandidat Helse trives godt også utenfor jobb.

I tillegg får kandidatene tildelt hver sin mentor.

– Mentorordningen i traineeprogrammet skal gi trygghet og støtte i jobben og gjøre det mer attraktivt å jobbe i kommunene. Erfaringer fra andre traineeprogram viser at god oppfølgingen fra en mentor kan være en direkte årsak til at man velger å bli i jobben sin.

Mulighet for fast ansettelse

I første omgang lyses det ut rundt 10 stillinger, med mulighet for fast ansettelse etter endt trainee-periode.

Dette pilotprosjektet er et samarbeid mellom flere kommuner på Helgeland. I første omgang er Hemnes, Hattfjelldal, Rana, Dønna og Herøy med, og flere kommuner kan komme til.

Kandidat Helse starter opp høsten 2022.

Søk her!

Søknadsfrist: 30.06.2022

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.