fbpx

Foto: Martine Grorud

Sømna kommune med tre spennende jobbmuligheter!

Er du på utkikk etter ny jobb? Vakkert plassert sør på Helgeland ligger Sømna kommune; og akkurat nå har de har ledige stillinger i kommunen - sjekk de ut her!

Ønsker du å jobbe med personal, HR og arkiv? Sømna kommune gir deg nå muligheten!

I jobben som leder for personal – og fellestjenester vil du ha personalansvar for HR, arkiv, servicetorg og politisk sekretariat. Stillingen inngår i kommunedirektørens strategiske ledergruppe.

Arbeidsoppgavene vil variere, men du vil i hovedsak jobbe med personalområdet i kommunen, samt bistå ledere i deres personalarbeid. Det å videreutvikle servicetorget som en innad- og utadrettet serviceenhet er også lagt til denne stillingen. For å være kvalifisert trenger du relevant utdanning innen fagområdet og ledererfaring. Høres dette ut som noe for deg  – søk i vei!

Leder for personal – og fellestjenester

Søknadsfrist er 11. desember

 

Kunne du tenkt deg til å bli en del av teamet som betjener en av de mest aktive landbrukdsregionene i Nordland?

Kommunestyrene i Sømna, Vega og Brønnøy har vedtatt å opprette Sør-Helgeland landbrukskontor med Sømna som vertskommune. De søker nå etter en enhetsleder med fagansvar, samt økonomi- og personalansvar for alle ansatte på kontoret. I denne jobben vil du få en spennende oppgave med å bygge opp og lede et helt nytt regionalt kontor til beste for ansatte, brukere, administrasjon og politisk miljø i kommunene kontoret betjener.

Har du evne til å skape en god faglig og sosial kultur? Du vil få et overordnet ansvar for å følge opp politiske vedtak og administrative avgjørelser, samt oppgaver sentrale myndigheter pålegger kommunene innenfor landbruksområdet. HMS, Interkontroll, og jevnlig evaluering og forbedring av landbrukskontorets tjenester vil være en sentral del av stillingen.

Enhetsleder Sør-Helgeland landbrukskontor

Søknadsfrist er 18. desember

 

Bli Sømna kommunes nye områdeleder for helse og velferd!

Området helse og velferd består av flere enheter; helse (legetjeneste og helsestasjon), pleie og omsorgstjeneste, bo- og oppfølgingstjeneste (inkl. ROP-tjenesten), velferd (flyktningtjeneste) og sentralkjøkken. I jobben som områdeleder helse og velferd vil du lede dette området sammen med kompetente enhetsledere i din ledergruppe.

Sømna kommune ser etter noen som har kunnskap om de fremtidige utviklingstrekkene innenfor helse, omsorg og velferdstjenester og som evner å formidle dette og lede ansatte i ønsket retning. Har du dette i boks, og samtidig ønsker å lede helse og velferd i Sømna kommune? Da bør du sjekke ut denne stillingen!

Områdeleder helse og velferd

Søknadsfrist er 1. januar 2023

 

Å jobbe, leve og bo i Sømna

Sømna kommune er i utvikling, og er derfor på utkikk etter deg som ser muligheter og ønsker å være med å påvirke fremtidens tjenester. Kommunen preges av åpenhet, utvikling, samhold og enkelhet. Dette sier kommunen selv arbeidsplassen:

–   Her er lite byråkrati, god intern kommunikasjon og et tverrfaglig samarbeid som fungerer. Vi har både spennende, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver hvor vi får ansvar og mulighet til å gjøre mer enn basisoppgavene.

Sømna er en liten kommune, men likevel utmerker den seg på en rekke områder. Det er en kommune i utvikling for å tilpasse seg fremtidas og innbyggernes behov. De ser muligheter og løsninger og setter samarbeid på tvers av områdene høyt. I dag sysselsetter de ca. 200 årsverk og har et budsjett på ca. 190 millioner. Sømna er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, hvor det samarbeides om flere tjenester.

Sømna ble kåret til årets frivillighetskommune i 2022! Kommunen er en fleksibel arbeidsgiver og legger til rette for å kombinere jobb, familie og fritid. Det er kort vei til både sjø, vann og fjell og kommunen har et aktivt idrettsmiljø med både vinter- og sommeraktiviteter. Det er et rikt kulturliv og mange engasjerte frivillige lag og foreninger som har et mangfoldig tilbud til alle aldersgrupper.

Foto: Joakim Frøiland

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.