fbpx

Foto: Kristoffer Møllevik / Visit Helgeland

Sommerjobber på Helgeland

Vi har samlet en oversikt over spennende sommerjobber på Helgeland!

Søk årets sommerjobb på Helgeland!

Helgeland er manges ferieparadis; med midnattssol, krystallklart vann, storslagne fjell, festivaler og rause helgelendinger. Regionen har et variert næringsliv i sterk vekst, med flere nye spennende etableringer innen ulike næringer.  Dersom du ønsker å tilbringe sommeren på Helgeland finnes det flere muligheter for å få en givende sommerjobb. Vi har samlet noen av sommerjobbene i en liten oversikt.

Sommerpraksis som rådgiver i Asplan Viak

Asplan Viak søker etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis og jobbe med spennende og varierte oppgaver. I denne praksisperioden får du mulighet til å bli kjent med rådgiverbransjen, og få kjennskap til et av deres kompetanseområder innenfor arkitektur; prosjektering, utredning og arealplanlegging.

De vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, alternativt har avsluttet sin bachelor og planlegger å studere videre til en mastergrad.

Se stillingen her

Søknadsfrist: 28. februar
Hvor:
Mo i Rana

 

Er du student som vil jobbe med systemutvikling, informasjonsforvaltning, jus eller design?

DigiHelgeland sommercamp er et samarbeidsprosjekt mellom Digitaliseringsdirektoratet, Brønnøysundregistrene og Digitale Helgeland som jobber mot et felles mål – å digitalisere Norge.

På sommercampen får du mulighet til å prøve deg på virkelige problemstillinger som møter innbyggere og næringsliv, og finne nye måter å løse disse på. Her jobber du i tverrfaglige team med andre studenter.

De søker etter studenter innen jus, brukeropplevelse, informasjonsforvaltning, dataanalyse og IT (systemutviklere) som vil delta på sommercamp innen digitalisering av offentlig sektor. Bli med i samarbeidsprosjektet DigiHelgeland sommmercamp!

Terje Rakke, Nordic Life / Visit Helgeland

Se stillingen her

Søknadsfrist: 5. mars
Hvor: Brønnøysund

 

Mosjøen Industriterminal er på utkikk etter sommervikarer

Mosjøen Industriterminal AS er lokalisert ved Alcoa sine kaier og utfører i hovedsak lasting, lossing og interntransport for Alcoa Mosjøen. I sommer har de behov for sommervikarer. Høres dette ut som noe for deg? Sjekk det ut!

Se stillingen her

Søknadsfrist: 28. februar
Hvor: Mosjøen

 

Elkem Rana søker ferievikarer

Elkem Rana søker ferievikarer innenfor produksjon av Ferrosilisium, hvor du vil få  god forståelse for fagene som er tilknyttet Elkems produksjon. I tillegg blir du en del av en fremtidsrettet produsent av materialer som brukes innen fornybar energi, batteriteknologi, biler og bygninger.

Elkem Rana ser etter deg som har førerkort klasse B, kran- og truckførerbevis, deg som har erfaring fra tilsvarende arbeid og er pliktoppfyllende, engasjert og nysgjerrig.

Se stillingen her

Søknadsfrist: 1. april
Hvor: Mo i Rana

 

Bli ferievikar i Torghatten Nord

Torghatten Midt Region Nord søker skipsførere, overstyrmenn, maskinsjefer og matroser for sommersesongen 2023. De har både ferjer og hurtigbåter på Sør-Helgeland. For søkere som ikke har bosted i området vil de være behjelpelig med å skaffe overnatting.

Foto: Terje Rakke, Nordic Life / Visit Helgeland

Se stillingen her

Søknadsfrist: 1. mars
Hvor: Brønnøysund

 

Sykepleier i Træna kommune

Omsorgsektoren i Træna kommune søker nå vikarer til sykehjem og hjemmetjenesten sommeren 2023. Træna er et lite, men spennende øysamfunn langt til havs.

Træna søker sykepleiere, helsefagarbeidere, studenter og andre med et bankende hjerte for eldreomsorgen. De tilbyr deg noen minnerike sommermåneder under polarsirkelen, og ønsker deg velkommen som søker.

Marvin Kuhr / Visit Helgeland

Se stillingen her

Søknadsfrist: snarest
Hvor: Træna

 

Bli fjellparkvert i Krokstrand Fjellpark i sommer!

Ved foten av Saltfjellet finner du Krokstrand Fjellpark. De tar imot gjester fra både inn- og utland som stopper for å besøke klatreparken, ta seg en matbit i kaféen eller leie et rom.

I sommersesongen (mai-oktober), som er den mest hektiske delen av året, trenger de 10-15 Fjellpark-verter som kan hjelpe med å gi gjestene en god opplevelse.

Foto: Broadstone / Visit Helgeland

Se stillingen her

Søknadsfrist: 28. februar
Hvor: Krokstrand, Rana

 

Helgelandssykehuset søker ferievikarer

Helgelandssykehuset, akuttmedisinsk klinikk søker sykepleiere, intensivsykepleiere, anestesisykepleiere og operasjonssykepleiere som vil jobbe som sommervikar i ferieperioden uke 25 til og med uke 34 sommeren 2023.

Se stillingen her

Søknadsfrist: 5. mars
Hvor: Sandessjøen/Mosjøen/Mo i Rana

 

Helgelandssykehuset, klinikk for diagnostikk og medisinsk service søker bioingeniører, radiografer, fysioterapeut, ergoterapeut og helsesekretærer/sekretærer som vil jobbe som sommervikar i ferieperioden uke 25 til og med uke 34 sommeren 2023.

Se stillingen her

Søknadsfrist: 5. mars
Hvor: Sandessjøen/Mosjøen/Mo i Rana

 

Vi oppdaterer oversikten med sommerjobber fortløpende.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.