fbpx

Foto: Terje Rakke | Nordic Life

Sommerjobber på Helgeland: 2021

Vi har samlet en oversikt over spennende sommerjobber for elever, studenter og andre som ønsker å jobbe og leve på Helgeland i sommer!

Vil du jobbe med analyser og bygge økonomiske modeller i sommer?

Liker du å bygge økonomiske modeller og jobbe med analyser? Da kan dette bli en spennende og utfordrende sommerjobb for deg. Mo Industripark AS søker etter en kvikk, selvgående og strukturert sommervikar med lidenskap for faget. MIP Økonomi & HR er stabsavdelingen i Mo Industripark AS. Avdelingen utfører økonomistyring av konsernet med analyser og andre tilhørende tjenester.

Les mer her

Søknadsfrist: 24.05.2021

 

Vil du hjelpe turister med info om eventyrlige Helgeland?

I Sandnessjøen kan du hjelpe turister med deres Helgelandseventyr. Her kan du jobbe med sykkelutleie, kjøre ut brosjyrer på ferger/flyplass, eller som vertskap på turistinformasjonen. Som sommervert vil du få god opplæring på de oppgavene du skal jobbe med, og du jobber sammen med godt erfarne sommerverter i en hektisk hverdag. Vi vil gjerne jobbe med deg fra begynnelsen av juni om du kan noen ettermiddager/arbeidsdager. Arbeidsmengde og arbeidsperiode kan avtales nærmere. Du må være svært glad i å yte service til gjester, og du må kunne snakke godt på både norsk og engelsk. Perfekt for deg som ønsker sommerjobb flere år.

Kontakt Visit Helgeland her

Søknadsfrist: 03.06.2021

 

ISS søker servicemedarbeidere til renhold på hotell i Brønnøysund

ISS har gjennom mange år bygget seg opp til å bli en viktig samarbeidspartner innen hotelldrift og samarbeider i dag tett med flere av de store hotellkjedene. Teamet vårt trenger forsterkninger i sommer og kanskje er du den vi leter etter? Vi ser etter deg som er et utpreget servicemenneske som strekker deg langt for kunden og ser løsninger der andre ser utfordringer.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

Turistguide i Setergrotta

Vil du ha en sommerjobb med store opplevelser? Setergrotta AS søker guide til Setergrotta i Røvassdalen, fra 15. juni til 15. august. Dette er en spennende og sprek jobb der du møter hyggelige folk. I juni og august har vi guiding hver dag kl. 15.00, i juli 2 ganger pr. dag kl. 11.30 og kl. 15.00 – og kanskje kveldsturer. Du må være sporty og blid og kunne ta ansvar.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

Jovial Sommer-arbeider søkes til Mo i Rana

Er du student? Nyutdannet? Mellom arbeid? Hjemme på sommerferie? Bor i Mo i Rana og omegn, eller bare på utkjikk etter arbeid, SE HIT!!! Grunnet økt oppdragsmengde søker Norsk Byggstøtte hjelpearbeidere for ulike typer oppdrag på Helgeland, for sommersesongen 2021.

Les mer her

Søknadsfrist: 31.05.2021

 

Havblikk på Nesna søker Sommerarbeidere

Er du over 18 år kan du jobbe som badevakt eller servitør ved idylliske Havblikk på Nesna. De søker også renholdere, kjøkkenhjelp, oppvask, og kioskmedarbeidere. For sistnevnte stillinger er det ikke et krav å ha fylt 18 år.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.