fbpx

Foto: Torleif Hansen

Sommerjobber på Helgeland: 2021 ☀️

Vi har samlet en oversikt over spennende sommerjobber for elever, studenter og andre som ønsker å jobbe og leve på Helgeland i sommer!

Sommerjobber hos Vega Verdensarvsenter AS

Jobb med formidling i deres utstilling Ville vakre Vega, vær vertskap for gjestene, eller led arbeidet med «Hold Vegaøyan Ren 2021» hos Vega Verdensarvsenter i sommer! Jobben krever at man har et sterkt engasjement for Vega og verdensarven, og at du har har fylt 18 år.

Les mer og søk her

Søknadsfrist: 01.03.2021

 

DigiHelgeland – sommercamp. Klar for en sommer på Helgelandskysten?

DigiHelgeland søker studenter innen jus, design, informasjonsforvaltning og IT (systemutviklere). På sommercampen får mulighet til å prøve deg på virkelige problemstillinger som møter innbyggere og næringsliv, og finne nye måter å løse disse på. Her jobber du i tverrfaglige team med andre studenter, og med støtte fra deres egne erfarne ansatte. Sommercampen er et samarbeid mellom Digitaliseringsdirektoratet, Brønnøysundregistrene og Digitale Helgeland.

Les mer og søk her

Lenke til artikkel om sommercampen

Søknadsfrist: 01.03.2021

Foto: Digitale Helgeland

 

Få verdifull erfaring fra oppdrettsbransjen hos Nova Sea

Sommeren er høysesong for oppdrett av laks, og det gjør at Nova Sea har behov for flinke og engasjerte sommervikarer i deres travleste periode av året. Dette gjelder både inne på slakteriet og ute på oppdrettsanleggene. Nova Sea er i kontinuerlig utvikling og endring, og de er stadig på utkikk etter gode og kvalifiserte kandidater. Som sommervikar hos Nova Sea får du verdifull erfaring for senere arbeid innen oppdrettsbransjen, og det kan være med på å styrke mulighetene for en videre karriere i selskapet etter endt utdanning og skolegang.

Sommerjobb innen slakteri og administrasjon på Lovund

Sommerjobb innen oppdrett nord for polarsirkelen

Sommerjobb innen oppdrett sør for polarsirkelen

Søknadsfrist: 31.03.2021

Helgelandssykehuset søker ferievikarer

Nysgjerrig på Helgeland og Helgelandssykehuset? De søker ferievikarer fra uke 24 til og med uke 34. De kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø i arbeidstiden, og fjord, fjell og vakker natur rett utenfor døren på fritiden!

Ferievikar Sandnessjøen

Ferievikar Mo i Rana

Ferievikar Mosjøen

Søknadsfrist: 14.03.2021

Sykepleier til venstre på dagtid, utøver yoga kort tid etter at arbeidsdagen er over

 

Ferievikar innen Helse og omsorg på Lurøy

Lurøy er en kystkommune på Helgeland. Kommunen består av fastland og 1372 store og små øyer. De søker etter sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, studenter, andre med helsefaglig bakgrunn og assistenter, til ferievikariat innen pleie- og omsorgstjenesten. De har også behov for helsesekretærer som kan betjene lab. og telefon på legekontorene i Lurøy.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.03.2021

 

Sommerjobb som endringsagent i Vefsn kommune

Kommunestyret i Vefsn har bevilget ekstra midler som er øremerket sommerjobb for ungdom. Har du lyst på en utfordring i Vefsn kommune, er mellom 15 år og 18 år og bor i Vefsn kan du hjelpe kommunen med å finne ut av spørsmål som:

  • Hvordan kan Vefsn bli bedre for unge?
  • Hvordan er det å bo i Vefsn?
  • Hvordan kan kommunen bli bedre på bruk av SoMe?

Vefsn kommune har også sommerjobb i ulike enheter og avdelinger i Vefsn kommune slik som omsorg, park, reinhold, drift/vedlikehold, SFO og barnehage.

Les mer og søk her

Søknadsfrist: 31.03.2021

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.