fbpx

Vil du være med å utvikle vår skyplattform?

Søknadsfrist: 16.04.2023
Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene

Om stillingen

Har du lyst til å bli vår nye plattformutvikler? Vi søker nå junior eller senior plattformutvikler som skal jobbe med vår skyplattform. Hos oss blir du en del av et stort og svært kompetent IT miljø som nærmer seg 100 personer.

Vi har etablert et teknisk plattformteam som består av 13 interne og eksterne ressurser, dette teamet blir du en del av. Teamet forvalter og videreutvikler vår private skyplattform som er basert på Red Hat OpenShift Container Platform. Den bygger på Linux containere, er administrert og orkestrert med Kubernetes og er vår digitale grunnmur. Den tekniske plattformen skal legge til rette for at våre utviklingsteam kan drifte og utvikle effektivt våre tjenester, på en sikker og effektiv måte.

Det er fint om du har erfaring, men vi oppfordrer nyutdannede også til å søke. Du vil da få nødvendig opplæring og kompetansepåfyll. Har du tyngre bakgrunn og erfaring, kan du bli vår nye senior plattformutvikler. Du vil da bli ledende innenfor et eller flere fagområder ut fra kvalifikasjonene du har.

Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.

For spesielt godt kvalifiserte søkere kan fjernarbeid vurderes etter nærmere avtale og behov.

Arbeidsdagen din hos oss

I teknisk plattformteamet jobber du med å sette sammen verktøy og tilrettelegge for rask og effektiv utvikling. Du bidrar til å lage selvbetjeningsløsninger som automatiserer manuelle oppgaver, og gjør det enklere for testere og utviklere å sette nye løsninger i produksjon.

Vi jobber etter DevSecOps-prinsipper. Du vil være med på å designe og videreutvikle plattformen, automatisere gjennom CI/CD og monitorere for å opprettholde drift.

Hos oss får du:

 • ivareta vår Red Hat Openshift-baserte plattform for å sikre stabilitet og sikkerhet
 • kontinuerlig forbedre plattformen og arbeidsprosesser
 • oppsett av verktøy på plattformen innenfor spesifikke teknologiområder
 • bistå utviklingsteamene med å effektivt ta i bruk plattformen
 • automatiser ved hjelp av CI/CD
 • tilrettelegge for logging og monitorering
 • som junior får du egen mentor og nødvendig opplæring og kompetansepåfyll
 • som senior får du mulighet til å dele dine erfaring og kompetanse med resten av teamet og være ledende innenfor et eller flere områder

Kvalifikasjoner

For å være aktuell som plattformutvikler, må du:

 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning innen IT. Lang relevant erfaring kan dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven

Det er positivt om du har erfaring innenfor etter eller flere av områdene:

 • skyteknologi slik som Openshift, Azure, AWS eller Cloud Plattform
 • Elasticsearch for å ivareta logging, monitorering og sikkerhet
 • DevSecOps-metodikk og Open Source-teknologi
 • automatisering av utviklingsprosesser
 • utviklerroller som har gitt deg kjennskap til plattformutvikling

Personlige egenskaper

Vi mener du passer inn hos oss dersom du:

 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde

Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig

Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 526 100 – 661 400 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 573 900 – 935 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes – det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.

For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er to treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT

Hvordan er det å jobbe hos oss – sånn egentlig?

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Ta gjerne kontakt

Dersom du har øvrige spørsmål om stillingen, ta kontakt med underdirektør Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no eller produktområdeleder Ken-Robin Utvik på 960 13 665 / kru@brreg.no

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.