fbpx

Vil du jobbe med tekniske prosjekter i Nordens ledende armeringsstålprodusent?

Søknadsfrist: 15.08.2022
Arbeidsgiver: Celsa Armeringsstål AS

Er du utdannet ingeniør med et brennende engasjement for tekniske problemstillinger? Har du erfaring med prosjektarbeid samt liker å samarbeide og kommunisere med interne og eksterne samarbeidspartnere samt at du evner å styre din egen arbeidshverdag? Da er kanskje du den rette for oss! Vi søker nå en erfaren ingeniør som inngår i vår prosjektavdeling, som i dag består av fire faglig dyktige kollegaer. Som prosjektleder vil du utvikle et bredt kontaktnett og få et unikt innblikk i Celsa Armeringsståls produksjon fra stål og valsing til ferdig produkt, i tillegg til å delta i prosjekter for vår søsterbedrift Celsa Steel Service. Vi kan tilby en hektisk og spennende arbeidshverdag, hvor dine sentrale oppgaver i grove trekk vil være:

· prosjektledelse

· teknisk dokumentasjon

· utredninger

· utviklingsarbeid

Vi er sterkt engasjert i folkene våre – deres kompetanse og dedikasjon til jobben er avgjørende for at vi skal lykkes sammen. Vi ønsker å bli enda bedre, og søker derfor etter deg med ingeniørfaglig bakgrunn innen maskinfaget eller andre tekniske fagretninger og som har erfaring med prosjektledelse. Vi ønsker også at du:

· er selvgående og initiativrik, og samtidig evner å jobbe i team

· har en positiv energi, og er engasjert i det du holder på med

· er fremoverlent og som med et åpent sinn vil prøve ut nye måter å gjøre ting på

· er løsningsdyktig og evne til å snu seg raskt

· har fokus på HMS

· har gode kommunikasjonsevner og behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig, da arbeidsspråket hovedsakelig er engelsk

Det er en fordel med multifaglig teknisk kompetanse og arbeidserfaring innen kran og kranteknisk arbeid, men det er ikke et krav.

Personlige egenskaper vektlegges, så vi oppfordrer også deg med kortere arbeidserfaring — men med et stort engasjement for tekniske problemstillinger til å søke.

Kan du i tillegg tilføye humor og stå-på-vilje, vil laget vårt bli komplett! Blir du en av oss, skal vi ta imot deg med åpne armer og ønske deg velkommen til vår #CelsaFamily. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser i en hektisk og utfordrende stilling for deg som ønsker å arbeide i en spennende og internasjonal bedrift.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og du vil bli en del av vårt team må du søke innen 15. august. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Ketil Hauknes på mobil +47 90 67 09 98.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.