fbpx

Vil du jobbe med barn og unge – tett på naturen?

Søknadsfrist: 29.01.2023
Arbeidsgiver: Hattfjelldal kommune

Ved Susendal Oppvekstsenter er det ledig inntil to 100% stillinger som lærer fom 01.02.2023 tom 31.01.2024 med muligheter for fast ansettelse.

Susendal Oppvekstsenter holder til i gode lokaler og med et flott uteområde. Uteområdet består av lysløype og naturklatrejungel, ballbinge og fotballbane. Bygda Susendal har Børgefjell Nasjonalpark som nærmeste nabo, og ligger 25 km fra kommunesenteret. Susendal Oppvekstsenter har 7 ansatte og 10 elever og 5 barn i barnehagen.

Oppvekstsektoren i Hattfjelldal kommune består av Susendal Oppvekstsenter, Varntresk Oppvekstsenter, Hattfjelldal skole og Hattfjelldal barnehage. De samarbeider tett og har felles pedagogisk plattform og satsningsområder. Skolene har deltatt i de nasjonale satsningsområdene de siste årene; Veilederkorpset, Ungdomstrinn i Utvikling og Vurdering for læring. Vi har hatt Ipad til elever og lærere siden 2017. Skoler og barnehager er helsefremmende.

Vi ser frem til din søknad.

Vi søker etter personer som:

  • kommuniserer godt med barn og voksne, og er trygge og tydelige rollemodeller
  • samarbeider godt og bidrar positivt i arbeidsmiljøet
  • er løsningsorienterte og har et positivt fokus
  • er profesjonelle, systematiske, fleksible og lojale
  • viser evne og vilje til utvikling og nytenking
  • bidrar til og sørger for gode relasjoner i alle ledd.

Kompetansekrav:

  • Godkjent utdanning for tilsetting som lærer i grunnskolen i samsvar med kravene i opplæringslova.

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved ansettelse.

Vi er behjelpelig med å skaffe:

  • bolig
  • barnehageplass

Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lover og avtaler. De som ansettes i stillingene plikter å levere gyldig politiattest utstedt i medhold av opplæringslova § 10-9 før tiltredelse i stilling kan skje. Politiattest skal ikke legges ved søknaden.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova §§ 3 og 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra offentlig søkerliste må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til rektor Marit Bjørnå Svendsen, tlf. 75 18 49 13, mobil 99 02 96 29 eller e-post: marit.bjorna.svendsen@hattfjelldal.kommune.no eller til konst. kommunalsjef for Oppvekst- og kultur Lisbeth Krutnes på tlf. 75 18 48 20, mobil 91 57 39 58 eller e-post: lisbeth.krutnes@hattfjelldal.kommune.no

Søknadsfrist: 29.1.2023.

Send søknad med CV.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester bes fremlagt ved intervju.
 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.