fbpx

Vil du jobbe i rus og psykiatri?

Søknadsfrist: 23.03.2023
Arbeidsgiver: Hattfjelldal kommune

Hattfjelldal kommune søker deg som vil jobbe som miljøterapeut i 70% stilling i vår rus- og psykiatritjeneste. Arbeidet inngår i et prosjekt om kommunalt rusarbeid tom 31.12.2025 med mulighet for forlengelse.

Prosjektet skal bidra til bedret livskvalitet, mestring og mulighet for en aktiv og meningsfull tilværelse for personer med rusmiddelrelaterte problemer og deres pårørende, gjennom å styrke tilbud innen forebygging, tidlig intervensjon, behandling og oppfølging. Systematisk bruker- og pårørendemedvirkning på individ-, tjeneste- og systemnivå inngår i prosjektet.  

Du er fleksibel, initiativrik og tålmodig, samtidig som du er god på relasjonsbygging og jobber like bra alene som i team

Vi ser frem til din søknad.

For mer informasjon om Hattfjelldal kommune, se www.fjelliv65.no og www.velghattfjelldal.no.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • 3-årig relevant helse- og sosialfaglig utdanning på høyskole-/universitetsnivå, gjerne med videreutdanning innen rus- og psykiatri

  • Relevant erfaring fra arbeid med oppfølging av mennesker med rus- og psykiske lidelser

  • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne.

  • Det kreves gode kunnskaper i norsk/nordisk språk, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:

  • Meningsfulle brukerrelaterte arbeidsoppgaver i nært samarbeide med resten av ROP-tjenesten.

  • Lønn etter avtale

Vi er behjelpelig med å skaffe:

  • Kommunal bolig

  • Barnehageplass

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved ansettelse, og at aktuelle søkere vil bli invitert til intervju. Det er en fordel med kunnskaper i sørsamisk språk og kultur.

I henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4 plikter alle som skal utføre arbeid etter denne loven å legge frem tilfredsstillende politiattest før tiltredelse i stillingen. Politiattesten skal ikke legges ved søknaden.

Alle søkere tas med på med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3, jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra offentlig søkerliste må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søkeren bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Nærmere opplysninger om stillingens ansvars- og arbeidsområde fås ved henvendelse til enhetsleder for helsetjenestene Britt B. Petersen på tlf. 47 63 86 76 eller på e-post: britt.inger.blaunfeldt.petersen@hattfjelldal.kommune.no.

Søknadsfrist: 23.03.2023

Søknad med CV sendes enten elektronisk via våre hjemmesider www.hattfjelldal.kommune.no eller til Hattfjelldal kommune, O.T. Olsens veg 3a, 8692 Hattfjelldal.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester bed fremlagt på intervju.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.